Natuurfotograaf Dick van Duijn deelt ‘unieke collectie’ met 123fotobehang

Dick van Duijn foto’s komen tot z’n recht op groot formaat fotobehang

Wat doen de dieren als niemand kijkt? Een eekhoorn die voorzichtig snuffelt aan een walnoot. De vos snoozend in de zon. Of een mandarijn eend die er met al zijn kleuren even goed voor gaat zitten. Dick van Duijn kruipt in de dierenwereld. Letterlijk. Het bewijs is een prachtige foto. Hij vangt de dieren op z’n mooist, in actie. Het bijzondere aan de foto’s van Dick van Duijn is de zachte achtergrond; de onscherpte hiervan geeft een sprookjesachtige sfeer.

123fotobehang is continu op zoek naar een zo breed mogelijk aanbod van sfeervolle muur decoratie. Na de exclusieve samenwerking met Cara Saven zijn we dan ook blij om ook Dick van Duijn zijn portfolio aan te kunnen bieden. De foto’s van Dick zijn bijzonder geschikt voor groot formaat fotobehang. Zijn fotografie stijl is zacht en kleurrijk. De beelden zijn bovendien altijd verrassend. Er is veel detail waardoor de foto ook niet snel verveeld. De homogene achtergrond maakt het bovendien eenvoudig om passend te maken in je interieur.

Populaire dierenfoto’s van Dick van Duijn

Een grasveld vol met paardenbloemen, de gele bollen dansend in de wind. Daartussen scharrelen vrolijk de grondeekhoorns. Zie je het voor je? Geduldig ligt Dick tussen de bloemen. In een fractie betrapt hij een grondeenhoorn die tevreden de geur van lente opsnuift uit de paardenbloem. Een liefdevol beeld dat snel de wereld over vliegt. CNN, FOX, NBC, The Daily Mail en The Daily Mirror. Iedereen besteedde er aandacht aan. Ook zijn Instagram account ontplofte. De foto’s zijn zo bijzonder, omdat ze puur zijn. Ze geven het dier karakter. Een nieuwsgierige eekhoorn, wanhopig hert of chillende vos.

Natuur Dick van Duijn grondeekhoorn snuiven bloem

Ook zijn landschap foto’s hebben een unieke sfeer. Wil je meekijken door zijn lens, kijk dan eens op Dick van Duijn zijn Instagram account. Je vindt een prachtige collage. Het zijn de kleuren en de zachtheid die een warme sfeer geeft aan jouw interieur.

landschap dick van duijn kinderdijk avondrood

Natuurfoto’s haarscherp geprint op ‘duurzaam behang’

De pure natuurfoto’s van Dick van Duijn produceren wij uitsluitend op duurzaam behang. Niet alleen om er langdurig van te kunnen genieten – de beelden vervelen immers niet. Ook omdat de foto’s met de geheimen van de natuur het verdienen om op een zo milieuvriendelijk mogelijk materiaal te worden gedrukt. Het is een PVC-vrij, waterafstotend en kras- en stootvast textielbehang. De stevige toplaag met unieke textiel look geeft een warme uitstraling.

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat