Stoere en motiverende foto muren voor een inspirerend kantoor!

Werknemerstevredenheid en de uitstraling van bedrijven is meer dan ooit een hot topic in het bedrijfsleven. Waar vroeger het salaris de belangrijkste onderhandeling in functioneringsgesprekken was, gaat het tegenwoordig om de secundaire voorwaarden. Men wil zich gewaardeerd voelen door collega’s en de werkgever, flexibele werktijden is een must. En tenslotte in een inspirerende kantoorruimte kunnen werken om zich thuis te voelen en trots op te zijn. 

Fotobehang als decor van je kantoorinterieur inspireert werknemers en klanten

Fotobehang op kantoor inspireert klanten en werknemers

Een op maat gemaakte foto muur kan ervoor zorgen om je werknemers thuis te laten voelen of meer betrokken bij het bedrijf. 123fotobehang helpt mee in de conceptfase om de huisstijl of bedrijfscultuur tot een persoonlijk fotobehang op de muur te realiseren. Onze passie voor fotobehang uit 1 stuk, zit in het creëren van een stukje emotie op de muur. Dit stukje emotie is maatwerk en voor ieder bedrijf een andere oplossing als wanddecoratie. We denken graag mee van concept naar design, om vervolgens in de build fase een droommuur met fotobehang op maat te kunnen verwezenlijken.

Behang met print of patroon voor op kantoor

bloemen natuur print met leaves fotobehang

Deze motiverende en stoere behang print heeft een prachtig ontworpen tropische achtergrond, die een impact in elke werkruimte zal creëren. De rood, roze kleurtint van de bloemen in combinatie met de tropische bladeren dragen bij aan de kracht van een rustgevende en sfeervolle belevenis op de muur.

Als je op zoek bent naar een inspirerende functionele foto muur, of een vleugje botanisch wilt introduceren om wat frisheid en creativiteit in jouw kantoorruimte te brengen, kies dan voor deze stijlvolle manier. Dit inspirerende behang met botanische print kan jouw kantoorruimte volledig transformeren en de productiviteit op een eigentijdse manier stimuleren.

Bekijk de verschillende behang prints of kies zelf een patroon naar keuze:

Natuur op de muur voor een rustgevende ontspannen werkplek

Fotobehang op maat airtex monteren fysiotherapie praktijk

Een veel gekozen thema op de muur is ‘natuur fotobehang‘. En niet voor niks, want het is bewezen dat dit zorgt voor een gezonde werkplek en gelukkige werknemers. Lees alle 13 redenen waarom natuur op de muur voor meer vitaliteit op de werkvloer zorgt. Kies een mooi berglandschap of een prachtig bos uit de regio voor een unieke foto muur op kantoor!

Zwart wit fotobehang voor eigentijdse en tijdloos design

fotobehang kantoor realisatie door 123Fotobehang

De stijl zwart wit is een keuze voor een tijdloos karakter op kantoor. Onze ontwerpafdeling kan helpen bij het ontwikkelen van historische foto’s, dia’s of klein formaat gemaakt met je mobiele telefoon. Iedere foto kan aangepast worden naar een zwart wit of sepia effect, om deze stijl op kantoor te realiseren als foto muur. We maken altijd een geschaalde proefdruk op maat ter goedkeuring, voordat we het zwart wit fotobehang printen en versturen. Zwart wit fotobehang is een trend voor de lange termijn in de kantoorinrichting branche.

Oude Meester voor historie en klassiek uiterlijk

fotobehang nachtwacht behangen door 123fotobehang

Wil je autoriteit uitstralen of een historisch pand met karakter binnen opknappen? Kies dan voor een foto uit de Oude Meesters collectie en ga voor impact op de werkvloer met een tintje historie. Wil je meer weten over de Oude Meesters? Lees dan de blog over Oude Meesters en doe inspiratie op!

Fotobehang met thema Stad uit de omgeving op kantoor

Fotobehang voor in de zorg

Je eigen stad of kenmerken ervan als fotobehang op kantoor zorgen voor een herkenbare omgeving. Met een skyline of panorama view van je stad maak je een ruimte groter en beleef je een avontuurlijke werkplek. Bekijk de meest populaire steden voor fotobehang.

Kies voor duurzaam behang en een groen karakter

fotobehang bos 5 meter hoog

Naast het standaard naadloos fotobehang, wat technisch gezien Airtex behang heet – leveren we ook duurzaam fotobehang. Ontdek het naadloze behang van 123Fotobehang. Het geurloze, PVC-vrije, matte, waterafstotende en kras- en stootvaste textielbehang met ongekende mogelijkheden. Het fotobehang is altijd op maat en bestaat uit 1 stuk. Wat ons betreft is dit de nieuwe standaard fotobehang aan de muur met een duurzaam tintje. Bovendien is deze nieuw ontwikkelde duurzame fotobehang exclusief verkrijgbaar!

Montage van fotobehang door ons team bij jouw kantoor?

Ons enthousiaste team staat klaar om in mum van tijd van jouw kantoorruimte een sfeervolle ruimte te creëren. Neem contact op voor meer informatie en een maatwerk oplossing van design tot en met montage op jouw werkplek.

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat