Cara Saven collectie in VT wonen magazine ‘trends 2021’

Het is bijna oktober en dat betekent ‘woonmaand’. In het nieuwe VT wonen magazine worden de nieuwe woontrends voor 2021 uitgelicht en besproken. Als partner en distributeur van “Cara Saven Wall Design” staan wij in deze oktober editie om deze bijzondere samenwerking verder te promoten. 123fotobehang print en plaatst Cara Saven Wall Design prints op de hoogste kwaliteit behang. Dit is altijd naadloos en op maat gepersonaliseerd per muur.

Gepersonaliseerde designs voor de nieuwste woontrends van 2021

Sinds de oprichting van 123fotobehang hebben we met diverse designs muren mogen verfraaien. Van gepersonaliseerde foto’s tot ontwerpen van talentvolle interieurontwerpers. Continu blijven wij op de hoogte van de nieuwste woontrends om een uniek en persoonlijk aanbod te kunnen doen voor onze klanten. Zo werden we blij verrast door het werk van Cara Saven en werden we gedreven om hier meer van te weten.

Cara Saven Wall Design collectie

Als je er ooit over fantaseert, kunnen ze het creëren. Heb je een bepaalde sfeer in je hoofd, kleuren, texturen? Alle ideeën worden vertaald naar unieke gepersonaliseerde ontwerpen voor fotobehang op maat. Cara Saven Wall Design is opgericht in 2006. Klanten zijn interieurontwerpers, bedrijven (kantoren), creatieve ontwerpbureaus, architecten, hotels en horeca inrichters en vele andere. Hun werk is over de hele wereld te vinden. Van Noord-Afrika tot Azië. Cara Saven is een design boetiek met veel persoonlijke aandacht waardoor je in het designproces je eigen invulling kan geven voor een custom resultaat. Ook heeft Cara Saven een enorme bibliotheek met bestaande illustraties en afbeeldingen die kunnen worden aangepast in kleur, en op maat worden gemaakt voor jouw ruimte.

Unieke samenwerking tussen 123fotobehang en Cara Saven

Cara Saven was dan wel over de hele wereld te vinden, in Europa nog niet. We zijn dan ook trots op het in 123fotobehang gestelde vertrouwen om exclusief distributeur te mogen zijn in Europa. Dit is fantastisch voor onze klanten. Hiermee kunnen we de persoonlijke aandacht die we hebben voor iedereen die bestelt bij 123fotobehang uitbreiden met een echt uniek design. Cara Saven is onderscheidend als ontwerp boetiek en veelgevraagd. De samenwerking maakt het mogelijk om exclusief design toegankelijk te maken. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier .

Bekijk de collectie en laat je inspireren;

Gerealiseerde Cara Saven behang projecten door 123fotobehang

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat