Fotobehang; de naam zegt het al, is behang met daarop een foto (liefst met een zo hoog mogelijke resolutie). Aangezien er tal van creatieve mogelijkheden zijn, verander je met fotobehang een saaie kamer zo in een sfeervolle ruimte. Fotobehang wordt gemaakt van verschillende materialen. Van papier- en vinylbehang tot glasvezel- en vliesbehang. Vroeger had je alleen maar traditioneel vliesbehang van papier, bestaande uit meerdere rollen. Tegenwoordig kun je naast gewoon fotobehang, ook kiezen voor naadloos fotobehang. Geen geknoei meer met meerdere rollen, maar één strak sterk fotobehang.

Naadloos fotobehang voor het beste resultaat!

Dat we bij 123fotobehang fan zijn van fotobehang, komt vast niet als een verrassing. Alleen onze liefde gaat uit naar een specifiek soort: naadloos fotobehang uit één vel! Met deze variant bereik je namelijk het mooiste resultaat. Het is fotobehang uit één stuk, oftewel zonder naden. Door fotobehang zonder naden te gebruiken springt de foto echt van de muur en komt het nog beter tot zijn recht. Bovendien voorkom je hiermee ook nog eens één van de grootste ergernissen tijdens het behangen: het gezeur met passen en meten.
 

Niet gek dat er steeds meer vraag is naar fotobehang zonder naden. Zowel van bedrijven, als van mensen die hun eigen huis ermee willen opleuken. Ben jij ook op zoek naar naadloos fotobehang? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Naadloos fotobehang van Airtex wandbekleding

Het naadloos fotobehang dat wij leveren is van Airtex, dit is een fijn geweven polyester met PVC coating en matte finish. Waarom onze keuze voor Airtex wandbekleding? Omdat de kwaliteit hiervan veel beter is dan bijvoorbeeld papier-, vinyl- of vliesbehang. Bovendien wordt het bedrukt met UV bestendige inkt, zodat het behang bestand blijft tegen het zonnetje. Wij hebben de voordelen van Airtex fotobehang uit 1 stuk voor je op een rijtje gezet:
 
  • Kleurechtheid is veel hoger dan traditioneel vliesbehang
  • Het is sterk en robuust materiaal; bestand tegen scheuren en krassen
  • Gekleurde grijze achterzijde; dit maakt achtergrond schilderen of bijwerken overbodig
  • Gemakkelijk schoon te maken (waterafstotend)
  • Matte finish; zorgt voor luxe uitstraling
  • Materiaal is financieel aantrekkelijk en gemakkelijk aan te brengen

Hoe naadloos fotobehang aanbrengen of plakken?

Als het behang eenmaal is besteld en geleverd, is het tijd om het op de muur te toveren. Gelukkig is naadloos fotobehang plakken erg simpel, maar je moet wel even weten waar te beginnen. De belangrijkste vraag bij het aanbrengen van het fotobehang is: welke lijm gebruik ik en hoeveel? Het naadloos fotobehang is namelijk niet te monteren met standaard behanglijm. Hiervoor dien je extra sterke glasvezellijm voor te kopen. Daarnaast is het gemakkelijk om met 2 personen het behang aan te brengen. 
 
Ben je geïnteresseerd in naadloos fotobehang voor jouw bedrijf of thuis aan de muur? Dan kunnen we de montage van het fotobehang ook voor je uit handen nemen. Afhankelijk van de locatie, grootte van de muur en het aantal muren waar fotobehang moet worden behangen maken wij een vrijblijvende offerte. Behalve bij de montage, kunnen we ook bij het ontwerp een hoofdrol spelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.
 

fotobehang kantoor realisatie vergaderruimtes

fotobehang kantoor realisatie vergaderruimtes in Amsterdam
Naadloos fotobehang project in Amsterdam – Montage door 123fotobehang

Meer weten over fotobehang zonder naden?

Heb je nog vragen of behoefte aan advies? Dan helpen we je graag met een uniek fotobehang! 

wat is fotobehang? 123fotobehang