Foto uploaden voor fotobehang

Voor fotobehang met een eigen foto raden wij aan een foto aan te leveren van hoge kwaliteit. Wij adviseren om een afbeelding te gebruiken van minimaal 700 pixels per m2 fotobehang. Als je bijvoorbeeld uitgaat van een formaat van 4 meter breed en 2.5 meter hoog (10m2) moet de afbeelding minimaal 2800 x 1750 pixels bevatten voor een mooi resultaat. Hoe beter de kwaliteit van de afbeelding of foto, hoe scherper het fotobehang op de muur komt. Ons team controleert altijd vrijblijvend de foto of deze voldoende kwaliteit heeft en geschikt is voor fotobehang.

Inloggen op uw account

U heeft de mogelijkheid om snel en eenvoudig een foto te uploaden via uw eigen account. Klik hier om een account aan te maken of in te loggen op uw bestaande account.

Foto’s en afbeeldingen naar 123fotobehang versturen

Ter beoordeling kunt u altijd uw foto voor fotobehang vrijblijvend door onze ontwerpafdeling laten beoordelen. Stuur uw afbeelding voor fotobehang tot 5 MB naar info@123fotobehang.nl.

Heeft u meerdere foto’s of grotere bestanden, kunt u deze gemakkelijk en gratis tot 2 GB via wetransfer naar ons versturen.

 

Ga naar uw besteloverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van het bestelde fotobehang op maat. In het winkelmandje ziet u het fotobehang thema of de ruimte waar het fotobehang wordt toegepast als product in uw besteloverzicht.

Ieder fotobehang wat geleverd wordt is maatwerk, bestaande uit 1 vel. Aangezien geen muur hetzelfde is, maken wij per afmeting een digitale afdruk op maat ter goedkeuring en wordt vervolgens het fotobehang in 2-4 werkdagen gratis bezorgd.

Let op: Als u fotobehang op maat bestelt bij 123fotobehang, adviseren wij circa 5 centimeter bij de breedte en de hoogte van het fotobehang op te tellen. Veel muren zijn namelijk niet helemaal gelijk en door ruimte bij het fotobehang op te tellen, voorkomt u dat u te weinig fotobehang bestelt voor uw wand. Het overtollige fotobehang kunt u voorzichtig met een stanley mes van de wanden afsnijden.

Upload uw foto

Upload uw eigen foto voor fotobehang. Wanneer u een andere foto op de muur wilt helpen wij u graag. Of neem een kijkje op de inspiratie of fotobehang montage projecten pagina voor de mogelijkheden.

Mocht u geen geschikte foto hebben gevonden kunt u ook op Shutterstock kijken voor een geschikte foto. Zoek hier op uw onderwerp of thema en vind je favoriete afbeelding of foto. U kunt dan het ID stock nummer of de URL van de foto naar ons e-mailen. Onze ontwerpers maken dan de foto of afbeelding vrijblijvend op maat voor een digitale proefdruk.