Fotobehang Karsten Russ

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Foto’s van Karsten Russ voor fotobehang op maat

Wil je een unieke foto van dé stadsfotograaf van Nijmegen op je muur? Kies dan voor naadloos fotobehang uit 1 stuk gedrukt op duurzaam behang voor een prachtig eindresultaat. De foto’s van Karsten Russ zijn met passie en vol enthousiasme gefotografeerd en zorgen voor een unieke interieur beleving. De foto’s zijn geschikt voor thuis op het werk levensgroot op de muur. 123fotobehang heeft een unieke samenwerking met Karsten. We printen, leveren en monteren de landschap- en stadsfoto’s op groot formaat fotobehang van de hoogste kwaliteit op het beste behang; pvc-vrij en gedrukt met ECO-label inkt. Krasvast, waterafstotend en haarscherp geprint op maat voor iedere ruimte.

Over Karsten Russ, ‘Nijmeegse fotograaf’

Karsten Russ is een 29 jarige Nijmeegse fotograaf. ‘Beelden zien, is iets anders dan foto’s maken’ is zijn motto. Hij probeert niet alleen een foto te schieten, maar vooral betekenisvolle beelden vast te leggen. Hoewel hij vaak fotografeert in Nijmegen, is hij steeds vaker te vinden op andere plaatsen in de wereld. Azië en vooral Thailand heeft hierbij de voorkeur.

Van Zweden tot Iran, de komeetfoto’s van Karsten uit Nijmegen gaan de wereld over

Karsten ging in de nacht van 11 juli op pad om de komeet Neowise vast te leggen. Het natuurverschijnsel is waarschijnlijk pas over 7000 jaar weer met het blote oog te zien. Karsten ging op zoek naar het perfecte plaatje en legde Neowise op twee manieren vast: met de Waalbrug en met het onlangs geplaatste kunstwerk het Gezicht van Nijmegen als decor. De resultaten plaatste hij op zijn Instagram en later ook op zijn LinkedIn. Met duizenden reacties en likes tot gevolg. Al snel werd zijn foto opgepikt door talloze media, waaronder RTL Nieuws en De Gelderlander.
gezicht nijmegen komeet karsten russ

Populaire foto’s van ‘Het Gezicht van Nijmegen’ en ‘de Nijmeegse Waalbrug’

De foto’s van Karsten bij Het Gezicht van Nijmegen en de Nijmeegse Waalbrug verschenen op het Zweedse journaal SVT, Euronews Español, Iran International News, Bloomberg Londen, De Standaard, Omroep Gelderland, RTL Nieuws, en in een artikel in De Gelderlander. Ook zijn de foto’s overgenomen door Associated Press in New York en daardoor beschikbaar om te delen met media over de hele wereld.
Pas één keer eerder maakte Karsten een foto die zo gewaardeerd werd. ,,In Sri Lanka zette ik een kleine aap op de foto bij een grote, witte tempel. Die werd gedeeld door Nikon en leverde ook enorm veel reacties op.”

Karsten hoopt snel weer op reis te kunnen gaan

Boven alles hoopt Karsten dat het reizen over de hele wereld snel weer toegankelijker wordt, want fotografie op reis is een prachtige bezigheid waar hij nog lang geen genoeg van heeft. Ook gaat hij met passie en enthousiasme op zoek naar nieuwe toepassingen met zijn fotografie.

Waarom Karsten Russ foto’s op behang bij 123Fotobehang?

  • Unieke stads- en reislustige foto’s op fotobehang tot wel 50 meter breed en 5 meter hoog uit één stuk
  • Kwalitatief behang zonder pvc en bedrukt met ECO label inkt
  • Haarscherp geprint in alle kleuren of zwart wit voor een natuurlijke uitstraling
  • Uitermate geschikt vanwege de ‘Panorama shots’ voor lange muren op kantoren en bedrijfsruimtes
  • Géén bezorgkosten en binnen 1-3 werkdagen geleverd of optioneel gemonteerd door ons team

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!