Over 123fotobehang; Specialist in Fotobehang

Over 123fotobehang

123fotobehang bestaat uit een enthousiast team jonge mensen wat graag bijdraagt aan een sfeervolle omgeving. Dit doen wij door u te helpen met het kiezen van een passende foto, ontwikkelen van een eigen fotobehang of een compleet design naar uw wensen. Of uitleggen hoe eenvoudig fotobehang te monteren door u of door onze behangers die graag uw interieur pimpen!

123fotobehang voor bedrijven en particulieren; kwaliteit uit één vel

De visie van 123fotobehang is om met hoogwaardig fotobehang op een snelle eenvoudige wijze een sfeervolle omgeving te creëren, zowel thuis in uw woning, als op het werk. Wij leveren geen papieren vlies behang, maar airtex behang wat krasvast is, waterafstotend, super scherpe kleuren uit en onverwoestbaar is.

Wij leveren naadloos fotobehang, bestaande uit één vel tot maximaal 50 meter breed. Het fotobehang groot formaat laat de foto volledig tot zijn recht komen, zonder stroken, zoals bij traditioneel vliesbehang. 123fotobehang levert hoogwaardig fotobehang van één geweven stof, wat niet scheurt of kreukt. Hierdoor zijn onze foto wallpapers makkelijk en eenvoudig toe te passen! Het fotobehang gaat lang mee en kan opnieuw gebruikt worden bij een eventuele verhuizing of een herindeling van uw huis of werkruimte.

Naadloos fotobehang op maat monteren

Het fotobehang van 123fotobehang is eenvoudig op een vlakke ondergrond aan te brengen. Als u het fotobehang per ongeluk scheef op de muur plakt, verwijdert u het in enkele seconden en plaatst u het behang zonder beschadigingen opnieuw aan de muur. Met hulp van behanglijm verandert u uw woning of bedrijfspand in mum van tijd naar een sfeervolle omgeving!

Hoe groot u muur ook is, of wat voor een specifieke situatie het ook is, ons team is er om je te helpen bij het creëren van de perfecte muurdecoratie volgens je specifieke behoeften! Neem nu contact op voor een fotobehang montage offerte voor uw situatie.