Fotobehang 3D effect

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

3D behang effecten creëren een gaaf interieur

Met een goede interieur inrichting maak je maximaal gebruik van de ruimte beleving. Dat doe je door slim gebruik van kleuren en het kiezen meubels die zich goed verhouden in de ruimte. Je kan nog een stapje verder gaan door iedereen voor de gek te houden door te kiezen voor een 3D behang effect. Door gezichtsbedrog maak je de beleving van de ruimte zo zelfs groter. Je kan kiezen voor een foto waarbij er door het perspectief een verdwijnpunt in de horizon ligt. Hierdoor krijg je een infinity effect, een effect van een oneindige ruimte. De koning van dit effect was natuurlijk Escher. Hij speelde met perspectief zodat je verwonderd kan blijven kijken. Hoe gaaf zou dat zijn als een behang?

Beton, steen of hout als 3D effect op naadloos behang

Bij een aankleding van wanden zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan het schilderen, betimmeren, betegelen of stukadoren. Of je kan het allemaal doen door te behangen. Met behang kan je namelijk een uiterst realistisch effect krijgen. Onze ontwerpafdeling kan digitaal een stenen muur ontwerpen en door onze print techniek wordt deze foto van een stenen muur zeer scherp bedrukt op behang. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Luxe marmer, warm hout of stoer beton. Als het past in je interieur kunnen wij het maken.

3D fotobehang van dieren

Met een 3D effect wil je ruimte creëren, zodat de muren niet op je afkomen. Je kan natuurlijk ook bewust juist wel de muren op je af laten komen. In een stoere kinderkamer kan je een olifant door de muur laten breken. Heb je een idee? Laat je dan inspireren op een beeldbank. Bijvoorbeeld van een onderwaterwereld waar het net lijkt of je er zelf middenin zwemt.

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!