Fotobehang Bladeren en Planten

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Behang met bladeren voor een Botanisch interieur

Bladeren in het behang geven een vrolijke twist aan het interieur. Letterlijk, want met blaadjes heb je een speels lijnenspel. Als je een close-up maakt van een blad zie je een ingenieus netwerk aan nerven. Dit contrasteert prachtig op het groen van het blad. Het leuke van groene bladeren op de muur is dat ze altijd groen blijven, ook als je ze geen water geeft. Dat geeft een boel rust. Natuur op de muur maakt mensen gelukkig, dit is uit onderzoek bewezen! Ben jij een echte natuur-fan? Creëer dan thuis een botanisch interieur met een rustgevend, maar toch sfeervol palm bladeren patroon op behang. Naadloos behang met een bladeren print wordt ook vaak in de hotel branche toegepast, vanwege de luxe en toch subtiele uitstraling.

Behang met planten als patroon of print op naadloos fotobehang

In de natuur zit altijd een regelmaat. Door die regelmaat kan je ook een leuk patroon zien in een natuurlijk blad. Als je heel dichtbij een blad bekijkt dan besef je een fractie later wat het is. Het groene blad werkt dan als een zachte textuur in het interieur. Hier kan je ontzettend goed de rest van het interieur mee naar elkaar toe brengen. Doordat wij naadloos fotobehang kunnen maken van een eigen foto op behang kan je zelf vrij experimenten met natuurlijke texturen. Kies een populaire planten of bladeren patroon en wij ontwerpen deze op maat voor jouw ruimte. Zit jouw smaak er niet tussen, klik dan op de ‘inspiratie button’ en zoek naar een eigen foto, welke wij op maat voor jouw muur ontwerpen.

Palmbladeren behang voor een tropische sfeer in huis

Haal het buitenleven naar binnen met boom- en palmbladeren patronen op naadloos behang. Van klassieke planten en bloemen tot eigenzinnige bosprints, dit thema haalt zijn inspiratie uit de natuur en werkt samen met je meubels en decoratiestukken om een fris gevoel in elke kamer te creëren. Palmbladeren waren bij de oude meesters al een grote inspiratiebron. Groots en sierlijk wuivend in de wind. Dit geeft een mooie dynamiek aan het interieur en een vrolijke tropische sfeer.

Bladeren of planten behang op maat?

Heb je specifieke wensen of ben je op zoek naar een uniek ontwerp? Ieder populair bladeren of planten patroon wordt op maat naar de afmeting van de muur ontworpen. Wil je een kleur patroon hebben aangepast of alles in zwart wit op fotobehang – geen probleem, onze ontwerpstudio staat voor je klaar! Neem contact met ons op en we creëren graag een ontwerp op maat naar jouw wensen.

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!