Fotobehang Betonlook

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Beton textuur of patroon op behang

Ben je op zoek naar een fotobehang met beton look? Kies een eigen foto van een betonnen muur en creëer een stoere look in jouw huis of op de werkvloer. 123fotobehang helpt graag bij het ontwerp van een fotobehang met betonnen look. Wij leveren uitsluitend fotobehang op maat, dus echt uit 1 stuk! Fotobehang beton is er in allerlei soorten; grof, verfijnd, ruig, onregelmatig, betonnen gebouw of stad, maar ook grof stucwerk of geschuurde muren met betonlook.

Fotobehang steen beton voor op de muur

Wanneer iemand op zoek is naar fotobehang van steen beton, wil men graag een stoere industriële look realiseren. Daarom is dit ook een populaire keuze voor fotobehang. Geniet van de ruige sferen bij betonconstructies of texturen levensgroot op de muur. Kies voor een stadsgezicht of ook wel urban city genoemd met beton look. Fotobehang beton wordt toegepast op de muur thuis of bij kantoren als een natuurlijk element.

Verlaten gebouwen met betonlook voor de industriële look!

Wil je een industriële look thuis of o het werk creëren. Kies dan voor een verlaten gebouw met betonlook. Vergoot de ruimte door te kiezen voor een gebouw met een ‘endless view’. Deze industriële stijl wordt ook wel ‘Urban Exploring’ genoemd. Dit levert veelal prachtige interieur belevingen op, die de schoonheid van deze verlaten plekken met betonlook met een sprookjesachtige sfeer vastleggen. Verlaten plekken en gebouwen worden steeds meer in huis of op het werk als kunst op de muur met groot formaat fotobehang toegepast.

Kies je eigen foto met betonlook voor fotobehang

Liever een eigen foto van een betonnen muur uitkiezen? Dat kan ook! Nadat je op bestellen hebt gedrukt, kun je een Shutterstock ID aan de bestelling toevoegen of URL van een andere beeldbank als Unsplash. Hier heb je de keuze uit diverse foto’s die omgetoverd kunnen worden tot een prachtig bloesem fotobehang.

Zoek via één van onze partners naar een geschikte foto van steen beton muur;

Kenmerken fotobehang betonnen muur

  • Haarscherp geprint met een realistische beton look
  • Fotobehang betonnen muur tot wel 50 meter breed uit één stuk
  • Bedrukt met ECO label inkt van airtex behang
  • Diverse foto’s van de mooiste beton looks
  • Industriële uitstraling bij u thuis of op kantoor

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!