In verband met de kerstvakantie zijn wij tussen 25 december en 3 januari gesloten. Wij wensen u fijne feestdagen en wij kijken ernaar uit u in het nieuwe jaar weer te spreken.
Orders en aanvragen worden 4 januari beantwoord en met volle enthousiasme opgepakt!

Fotobehang Betonlook

 • Foto 1 Beton
 • Foto 2 Beton
 • Foto 3 Beton
 • Foto 4 Beton
 • Foto 5 Beton
 • Foto 6 Beton
 • Foto 7 Beton
Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

 1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
 2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
 3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Ben je op zoek naar een fotobehang met beton look? Kies een eigen foto van een betonnen muur en creëer een stoere look in jouw huis of op de werkvloer. 123fotobehang helpt graag bij het ontwerp van een fotobehang met betonnen look. Wij leveren uitsluitend fotobehang op maat, dus echt uit 1 stuk! Fotobehang beton is er in allerlei soorten; grof, verfijnd, ruig, onregelmatig, betonnen gebouw of stad, maar ook grof stucwerk of geschuurde muren met betonlook.

Fotobehang steen beton voor op de muur

Wanneer iemand op zoek is naar fotobehang van steen beton, wil men graag een stoere industriële look realiseren. Daarom is dit ook een populaire keuze voor fotobehang. Geniet van de ruige sferen bij betonconstructies of texturen levensgroot op de muur. Kies voor een stadsgezicht of ook wel urban city genoemd met beton look. Fotobehang beton wordt toegepast op de muur thuis of bij kantoren als een natuurlijk element.

Kies je eigen foto met betonlook voor fotobehang

Liever een eigen foto van een betonnen muur uitkiezen? Dat kan ook! Nadat je op bestellen hebt gedrukt, kun je een Shutterstock ID aan de bestelling toevoegen of URL van een andere beeldbank als Unsplash. Hier heb je de keuze uit diverse foto’s die omgetoverd kunnen worden tot een prachtig bloesem fotobehang.

Zoek via één van onze partners naar een geschikte foto van steen beton muur;

Kenmerken fotobehang betonnen muur

 • Haarscherp geprint met een realistische beton look
 • Fotobehang betonnen muur tot wel 50 meter breed uit één stuk
 • Bedrukt met ECO label inkt van airtex behang
 • Diverse foto’s van de mooiste beton looks
 • Industriële uitstraling bij u thuis of op kantoor

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

In heel Nederland.

SPOED? Neem contact op!

Wij staan voor u klaar!

BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

Van heel Nederland.

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!