Fotobehang Oude Hal / Fabriek

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Industriële oude hal of fabriek op fotobehang

Kies je voor een oude hal of fabriek op fotobehang dan kies je voor een ‘stoer, ruig en strak’ interieur. Dat is waar een industrieel interieur voor staat en een oude hal of fabriek komt hier goed tot z’n recht. Een industrieel interieur herken je aan een uitstraling van onbewerkte materialen, zoals verweerd steigerhout, grof metaal of oude natuurlijke bakstenen. Als industrieel element kun je ook kiezen om dit met fotobehang terug te laten komen in jouw interieur voor een stoere look & feel. Ontdek onze collectie met industriële oude fabriekspanden en verlaten hallen voor op behang en kies een foto dat je mooi vindt bij jouw woonstijl. Ook voor op kantoor kun je een waanzinnig gaaf effect creëren met een oude hal of verlaten fabriek op industrieel fotobehang.

Industrieel interieur met behang op maat 

We lijken geen genoeg te kunnen krijgen van de stoere industriële woonstijl – een blijvende trend in fotobehang-land. Een Industriële interieur is perfect te combineren met andere stijlen en brengt een stoere sfeer aan in je woning of op het werk. Een typisch industrieel interieur ademt de sfeer van een grote, open ruimte met hoge plafonds en ramen, zoals een oude fabriekshal. Een industrieel fotobehang heeft een robuust en ruimtelijk karakter met een vintage tintje. Het straalt een rauwe look uit, waarbij bakstenen, beton, steigerbuizen en metaal vaak nog zichtbaar zijn in een oude fabriek of hal.  Stoer is hét sleutelwoord bij een industrieel fotobehang op maat!

Bij urban exploring zoeken waaghalzen verlaten plekken

Het is reuze spannend om op plekken te komen waar niemand is, en waarschijnlijk al heel lange tijd niemand is geweest. Het is een steeds populairdere hobby van vele fotografen. Zoeken naar verlaten fabrieksterreinen, bunkers of treinstations. Verscholen in een dicht bos, bijna weer overgenomen door de natuur. Dit fenomeen heet urban exploring, of in het kort: urbex. Als je de foto’s bekijkt dan voel je de spanning die de fotograaf moet hebben ervaren. Je kan het water bijna horen druppen uit de lekke daken. De hallen zijn vaak zo ontzettend groot dat er door het perspectief geen einde aan lijkt te komen. Dit heet ook wel een endless view. Een super mooie truc dus om een wat kleine kamer veel ruimtelijker te laten beleven.

Kies je eigen industriële foto van een verlaten hal of fabriek

Liever een eigen foto op behang van een hal of fabriek kiezen? Dat kan ook. Laat je inspireren op beeldbanken als Shutterstock of Unsplash. Wij zorgen dan voor een vergelijkbare afbeelding of kies er zelf een naar wens uit. Zo heb je de keuze uit diverse industriële foto’s die omgetoverd kunnen worden tot een prachtig fotobehang op maat. Doe nu inspiratie op en vind je eigen foto met een van een industriële oude hal of fabriek!

Kenmerken fotobehang industriële oude hal / fabriek

  • Haarscherp geprint met een realistische look & feel
  • Industrieel fotobehang tot wel 50 meter breed en 5 meter hoog uit één stuk geprint
  • Bedrukt met ECO label inkt van airtex behang
  • Populaire foto’s van de meest industriële hallen en fabrieken

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!