Fotobehang Roest

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Roest behang voor een industriële look

Roest fotobehang zorgt voor een industrieel karakter in huis of op de werkvloer. Deze industriële behangstijl is veelzijdig te combineren met andere stijlen en kleuren. Bij roestkleuren denk je misschien snel  aan de termen rauw en grof, maar niets is minder waar! Ze geven je interieur juist vaak een heel warme sfeer en beleving. Dit kan heel fijn zijn en als een stukje comfort en luxe worden ervaren. Je kunt roestkleuren op ontelbaar veel verschillende manieren toevoegen aan je interieur; naadloos fotobehang is hier ook een te gekke eye-catcher voor.

Metaal in je interieur is de nieuwe trend

Messing is al enige tijd een blijvertje in het interieur. Ook gingen we het interieur steeds meer glans geven met goud en zilver. Wil je liever niet te veel shinen dan kan je warmte creëren met roestig ijzer. De kleur van corrosie ligt dicht bij de aardse tinten die veel worden gebruikt in bijvoorbeeld een Scandinavisch interieur, maar het stoere uiterlijk van roest past ook heel goed bij een landelijk design. Roest geeft een rauw randje, waardoor het interieur veel meer tot leven komt. Fotobehang roest kan dus precies die twist geven, waardoor de rest van het interieur veel meer tot zijn recht komt.

Roestbruin geeft veel sfeer aan het interieur

Roestbruin is een heel diepe kleur dat feitelijk een combinatie is tussen oranje en bruin. Het is een natuurlijke aardse kleur waardoor het ook goed te combineren is met bijvoorbeeld een botanisch interieur. Een roestbruine muur geeft veel warmte aan de slaapkamer. Als je een muur gaat verven is het soms lastig om precies de juiste roestbruine kleur te vinden. Het moet niet viezig bruin zijn, of te oranje. Je wilt roest. Daarom is een fotobehang roest een goed idee. Het beeld komt haarscherp op de muur, waardoor het precies het gewenste effect geeft.

Kenmerken fotobehang roest / koper structuur

  • Haarscherp geprint met een realistische roest look en matte afwerking
  • Fotobehang roest kan op een muur tot wel 50 meter breed uit één stuk
  • Bedrukt met ECO label inkt van airtex behang
  • Brede collectie roest en koper foto’s

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!