Fotobehang Blauw

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Blauw behang geeft een kalmerend effect in het interieur

De sfeer in het interieur wordt voor bepaalt door kleurgebruik. Dit is natuurlijk heel persoonlijk. Toch zijn er bepaalde stelregels bij het gebruik van kleur voor het stylen van de ruimte. Een samenzijn onder TL-licht geeft immers voor iedereen een killere ervaring dan in een gloed van goud geel kaarslicht. Denk dus na over het effect van de kleur bij het kiezen van de foto voor het naadloos behang. Blauw werkt kalmerend en verhoogd de concentratie. Daardoor kan het goed werken in een (thuis)kantoor. Ook in een badkamer is blauw een goede kleur omdat het een schone en hygiënische indruk geeft. Blauw is wel een kleur om voorzichtig mee om te gaan. Het kan namelijk ook kil uitpakken en daarmee alle sfeer uit de ruimte halen. Hou je van blauw en maar mag het wel een beetje spannender dan een geverfde muur? Kies dan voor een abstract aquarel, of vergezicht van blauwe bergen. Zo kan de foto op het behang ook fantasie prikkelen.

Een blauw fotobehang past overal bij

Blauwe muren associeer je in eerste instantie aan een stoere jongenskamer. Toch kan een blauwe muur juist ook een heel goed idee zijn voor in de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of hal. Blauwe muren geven je interieur een unieke sfeer en uitstraling die je met geen andere kleur kunt bereiken. Het geeft een luxe en moderne uitstraling. Het mooie is dat blauw een kleur is dat heel mooi is te combineren. Sterker nog, blauw vloekt niet. De basiskleuren vormen een hele mooie combinatie met blauw, zoals wit, grijs en zwart. Ook houttinten, bruin, staat prachtig bij blauw. Je kan zelfs helemaal los gaan met opvallende kleuren, zoals geel, oranje, groen, rood, goud. Blauw op het behang is dus een goede keuze!

Het bekendste blauw is Delfts blauw

Blauw is een van de drie primaire kleuren, met rood en geel erbij maakt het drie. Alle andere kleuren zijn dus opgebouwd met die kleuren. Als je gaat schilderen dan kan je blauw en geel mengen om groen te krijgen. Over blauw schilderen gesproken dan denk je natuurlijk direct aan Delfts Blauw. Het is wereldberoemd. Een opmerkelijk weetje hierover is dat het Delfts Blauw ooit werd gemaakt als betaalbare versie van het zeer exclusieve Chinese porselein. Dit terwijl het beroemde Delfts Blauw nu wordt nagemaakt in China. Het echte Delfts Blauw wordt alleen nog gemaakt in De Porceleyne Fles in Delft.

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!