Fotobehang Groen

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Wat doet de kleur groen met je interieur?

De kleur groen komt terug in vele interieurs. Het is een tijdloze trendkleur dit goed past bij natuurlijke materialen, maar ook in combinatie met industriële elementen. Het effect van een groen fotobehang draagt bij aan een helder en kalme woonstijl. Groen staat ook voor een duurzaam interieur, eco vriendelijk en milieubewust. En gelukkig kun je ons groene behang printen op duurzaam eco behang. Je kunt de kleur groen in allerlei ruimte toepassen, van je woonkamer tot op kantoor om een ontspannen werkplek te creëren. Een groen fotobehang op de muur kan zorgen voor een wandvullende oplossing, waar iedereen gelukkig van wordt. Het zorgt voor een fris effect en kalmte in huis.

Groen behang hoeft niet alleen van bladeren te zijn

Van wilde bossen op fotobehang met mistige achtergronden tot groene bakstenen muren – groen is een diverse tint op de muur! Een groen behang staat voor de natuur en vernieuwing. Deze kleur weerspiegelt vrede en harmonie in huis of op je werkplek. Met een groen fotobehang op maat creëer je een gevoel van tevredenheid. Het zorgt voor optimisme en biedt vertrouwen in ruimtes. Kies voor een unieke pauwen print of een industriële bakstenen muur van groene stenen.

Voor welke groen fotobehang kies jij?

Ben je op zoek naar een specifiek groen fotobehang en heb je nog geen geschikte foto? Ons team staat klaar om je te helpen. We verwerken je wensen graag en stellen dan vrijblijvend suggesties per mail om, zodat je een goede keuze kunt maken!

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!