Fotobehang Orchidee

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

De orchidee voor een behang in alle kleuren

De orchidee is een bijzonder kleurrijke bloem. Er zijn zo’n 20.000 verschillende soorten orchideeën, dus ze bestaan in vrijwel alle kleuren. Het kan elke ruimte dus opfleuren. De orchidee heeft een speciale vorm die voor veel mensen aantrekkelijk is. Tegen een gekleurde achtergrond geeft een orchidee fotobehang een sierlijk interieur.

Een elegant interieur krijg je met fotobehang orchidee

De orchidee is een exotische schoonheid die veel kleur kan geven. Soms kan het en moeilijke bloem zijn om te verzorgen. Als je hier geen talent voor hebt dan blijft er een bakje met een paar uitstekende stengels over. Herkenbaar? Dan is een fotobehang orchidee ideaal voor jou. Geen zorgen over te veel water en licht, of juist te weinig. De orchidee wordt de koningin van de planten genoemd, door haar elegante en krachtige uitstraling. Als je dus behoefte hebt aan wat elegantie in het interieur, kies dan voor één van de ontwerpen van fotobehang orchidee.

De orchidee geeft inspiratie in elk design

Diverse ontwerpers in de mode en bij design hebben de orchidee als inspiratiebron. Zo zijn er bijzondere jurken gemaakt, schoenen en natuurlijk verfijnde interieurs. Het zijn vaak de kleuren geweest met zachte tinten die een luxe uitstraalt. Zelfs de oude meester Vincent van Gogh maakte iconische werken waarbij de orchidee centraal staat.

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!