Fotobehang Aquarel

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Aquarel behang voor een dromerige sfeer

Een aquarel is een met waterverf gemaakt schilderij. Door deze techniek vloeit de verf en lopen de kleuren in elkaar over. Aquarellen geven zo een wat dromerige sfeer. Doordat de kleuren prachtig vloeien krijg je een abstract beeld. Voor een kleurrijk behang kan een fotobehang aquarel een dromerige sfeer geven aan het interieur.

Aquarel van grotschildering tot naadloos fotobehang

Aquarel is een buitengewoon oude techniek. De aller oudste grotschilderingen die we kennen waren al geschilderd op waterbasis. Echt bekend zijn de verfijnde werken van de Chinese en Japanse schilderkunst. Ze beheersten de techniek om met de sterk vloeiende verf in groot detail met een paar effectieve penseelstreken prachtige kunstwerken te maken. Nu kunnen we van een aquarel kunstwerk een kleurrijk fotobehang maken. Van impressionistische kleurwaaiers tot in detail uitgewerkte aquarel schilderijen. De collectie fotobehang aquarel geeft inspiratie, mocht je zelf een mooie aquarel hebben gemaakt dan kunnen we zelfs daarvan een fotobehang maken. Stuur de eigen foto van het kunstwerk in voor een vrijblijvende kwaliteit check.

Kenmerken fotobehang aquarel

  • Haarscherp geprint met een kleurrijke look en matte afwerking
  • Fotobehang aquarel kan op een muur tot wel 50 meter breed uit één stuk
  • Bedrukt met ECO label inkt van airtex behang
  • Uitgebreide collectie met aquarel kunstwerken

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!