Waarom fotobehang?

Fotobehang is een geweldig product voor in huis of op kantoor waardoor je makkelijk en snel een saaie ruimte kan veranderen in een sfeervolle plek. Waarom moet je voor fotobehang kiezen? En wat is de meerwaarde van naadloos fotobehang uit 1 stuk?

1. Trends interieurbranche

Fotobehang zorgt ervoor dat je met alle woontrends mee kunt waaien. Ben je een bepaalde trend zat of wil je juist de nieuwe woontrends toepassen dan verwijder je zonder problemen het oude fotobehang en plaatst je weer een nieuw sfeervol thema levensgroot op de muur. Zo simpel kan het zijn!

2. Naadloos fotobehang uit 1 stuk op maat voor iedere ruimte

Bij behang denkt u al snel aan losse stroken die keurig in een rechte lijn geplaatst moeten worden. Dit zorgt vaak voor stress en frustratie als u weer opnieuw de strook moet loshalen, insmeren en plakken. Naadloos fotobehang is daarom de oplossing. Dit zorgt naast het gemak van monteren ook voor een realistische look.

3. Persoonlijk

Met fotobehang kun je iedere ruimte persoonlijk maken. Waar het met meubelstukken moeilijk is om een uniek item te vinden, gaat dat met fotobehang 100 keer makkelijker. Tenslotte kun je een eigen foto gebruiken die alleen in bezit heeft. Persoonlijker kan niet toch?

4. Jong en oud

Fotobehang is niet leeftijdsgebonden. U kunt bijvoorbeeld fotobehang gebruiken voor de kinderkamer want zeg nu zelf welk kind wordt er nu niet blij van een muur met zijn favoriete tekenfilm-of stripfiguur. Ook voor de tienerkamer is er genoeg wils. Welk thema past in de kamer bij uw zoon of dochter?

5. 123fotobehang

Wij printen, leveren en behangen al sinds 2013 naadloos fotobehang op maat. Nog steeds doen wij dit met veel plezier en vakmanschap, omdat fotobehang mensen blij maakt. Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken voor fotobehang. Met onze ervaring geven wij graag vrijblijvend advies. Waarom verder kiezen voor ons?

  • Gratis bezorging en snel bezorgd in ca. 3 werkdagen
  • Altijd een digitale proefdruk na ontvangst van order
  • Naadloos fotobehang tot 50 meter breed en 5 meter hoog uit 1 stuk
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Optioneel gemonteerd door ons enthousiast jong team
Fotobehang op maat - montage uit 1 stuk door 123fotobehang
Fotobehang op maat – montage uit 1 stuk door 123fotobehang