Akoestisch geluiddempend behang met isolatie waarde als wanddecoratie

Woonkamer bos voor eigen foto op behang

Akoestisch behang promo video:

Akoestisch behang als wandbekleding

ACINSO-Pro: isoleert, egaliseert en dempt geluid

Wat is akoestisch behang? Akoestisch behang absorbeert geluidsgeloven. Zo creëer je een betere akoestiek in een ruimte. ACINSO-Pro staat voor de kenmerken ACoustic, INsulating en SOundproofing. 3 Kerwaarden gebundeld tot een geluiddempend behang wat op maat kan worden geleverd voor iedere ruimte. 

Nooit eerder werkte een wandbekleding egaliserend, isolerend en geluiddempend! Deze unieke eigenschappen maken van ACINSO-Pro een innovatie behang-oplossing, waarmee jij iedere uitdaging in jouw ruimte trotseert.

Wat is ACINSO-Pro? Eigenschappen:

  • Print afmeting: tot 12 meter breed en bijna 3 meter hoog uit één stuk
  • Geurloos behang (ideaal voor de kinderkamer of in zorginstellingen)
  • Akoestisch behang geprint met sublimate print-techniek 
  • 3-laags polyester doek (scheurt en kreukt niet)
  • Gewicht: 710 gr./m² 
  • Brandcertificaat: EN-13501: C-s1, d1

Gehorige, tochtige ruimtes en oneffen muren zijn verleden tijd!

absorbeert geluidsgolven

Egaliseert 'ruwe' ondergronden

van spack structuur tot cellen beton

Isolerende waarde

Beter voor je energierekening.

Akoestisch geluiddempend behang

ACINSO-Pro wandbekleding is de innovatieve behang-oplossing voor muren met oneffenheden. Nooit eerder werkte een akoestisch behang egaliserend, isolerend en geluiddempend! Deze unieke producteigenschappen maken van ACINSO-Pro een innovatie uitvinding ten opzicht van het traditionele behang in banen. Oneffenheden tot 4 mm op de muur worden met ACINSO-Pro feilloos weg gewerkt. Natuurlijk helemaal in je eigen stijl; stuur je eigen foto op, kies voor een print met patronen of laat onze vormgevers je helpen met een ontwerp op maat.

Meer weten over akoestisch behang?

Wil je meer weten over ons akoestisch behang of nog wat inspiratie op doen? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw project. Bij 123fotobehang ben je aan het juiste adres voor extra sfeer in je woon en / of werkruimte met een prachtig akoestisch geluiddempend behang van ACINSO-Pro. Wij leveren en bieden akoestische behang-oplossingen aan bedrijven en particulieren, van kleine slaapkamers voor je zoon of dochter tot grote vergaderruimtes of de inrichting van een nieuw ziekenhuis!

Akoestisch behang laten monteren?

Wil je voor jouw project ons team inschakelen? Ons team staat klaar om een prachtig resultaat te leveren en nemen deze werkzaamheden graag uit handen. Afhankelijk van de grootte van de akoestische wandoplossing maken wij een offerte op maat.

toplagen akoestisch behang

Ondergronden voor ACINSO-Pro

Het akoestisch geluiddempend behang van ACINSO-Pro heeft één heel groot voordeel! Het werkt oneffenheden weg en heeft een egaliserende werking. In sommige gevallen hoef je dus geen stukdraai meer in te schakelen en kun je direct je muur egaliseren met ACINSO-Pro. Je kunt direct over een betonnen muur met ruw plekken en gaten werken of een muur van cellen betonblokken. En uiteraard met je eigen foto of een uniek patroon op maat!

ondergronden voor akoestisch geluiddempend behang

GRATIS geleverd en binnen 4-5 werkdagen

In heel Nederland.

SPOED? Neem contact op!

Wij staan voor u klaar!

BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

Van heel Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?