Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

Enthousiast team

Voor iedere montage

Haarscherp geprint

Uit 1 vel tot 50 meter breed en 5 meter hoog

Persoonlijk fotobehang advies?

Altijd binnen 24 uur reactie!

  Botanisch behang is een blijvende trend

  De natuur in huis halen met een botanisch interieur is bijna geen trend meer te noemen. Het is van alle tijden. De weelderigheid van bladeren en bijzondere texturen brengen leven in het interieur. Wanneer botanisch behang wordt beschreven denk je al snel aan varens en cactussen, tropische bloemen of de grote bladeren van een bananenplant en bamboe. We hebben een uitgebreide collectie in botanische stijl. Bovendien kan je ook kijken naar de unieke ontwerpen van de ontwerp boutique Cara Saven waar wij exclusief mee samenwerken.

  Planten in je interieur

  Planten om je heen maken gelukkig. Ze zorgen dat je kunt ontspannen, en kunnen je nachtrust bevorderen. Kijk je ook altijd met jaloerse blik naar vrienden die de kamer hebben getransformeerd tot een jungle door de vele planten in top conditie. Terwijl je zelf nog geen cactus in leven kan houden. Herkenbaar. Daarom is fotobehang met een botanisch design een uitkomst. Je kan helemaal uitpakken met de meest bijzondere tropische planten, die geen kans op overleven zouden hebben in jouw kamer.

  Stijlen combineren in een interieur

  Door te kiezen voor een botanisch behang hoef je niet direct door te slaan door een urban jungle te creëren. Voor je het weet wordt komt Mowgli uit Jungle Book op de thee. De botanische stijl is juist heel goed te combineren met andere woonstijlen. Zoals een Scandinavische stijl waar het gaat om lichte kleuren en mooi design. Ook een Industriële woonstijl met stoere elementen is goed aan te vullen met donkere groentinten. Zie de botanische sfeer dus als een mooie basis om de rest van je interieur mee te verreiken.