Airtex behang als wanddecoratie

Airtex fotobehang voor een naadloze wandbekleding

Zelf doen of lekker laten doen!

Wat is airtex behang? Airtex behang is van materiaal wat wordt gefabriceerd op een printer met een zeer hoog resolutie vermogen. Airtex scheurt en kreukt niet: handig bij het plakken (herpositioneren is geen probleem), maar ook bij het verwijderen van de print te zijner tijd, airtex behang is eenvoudig in 1 deel te verwijderen. Airtex fotobehang is een professioneel en innovatief product wat als naadloos fotobehang wordt toegepast voor entree van gebouw, kantoren, vergaderruimte, ziekenhuizen, nieuwbouwprojecten e.d. Je kunt airtex behang eenvoudig bestellen via de webshop als fotobehang op maat, of met een eigen foto op behang.

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Airtex (artex), artistex, walltex behang

Klanten vragen vaak aan ons of we airtex (artex), artistex of walltex behang kunnen leveren. Al deze termen zijn identiek en komen neer op hetzelfde. Het fotobehang is een fijn geweven polyesterdoek met een PVC coating. Airtex (artex), artistex of, walltex is het beste aan de muur aan te brengen met een behanglijm van glasvezellijm, bijvoorbeeld van Perfax. Airtex fotobehang is leverbaar tot wel 50 meter breed en 5 meter hoog uit één vel! 123fotobehang print, levert en monteert naadloos fotobehang van full-colour opdruk airtex behang.

Meer weten over airtex behang?

Wil je meer weten over airtex behang of nog wat inspiratie op doen? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw project, van 1 tot tientallen meters breed. Bij 123fotobehang ben je aan het juiste adres voor extra sfeer in je woon en / of werkruimte met een prachtig naadloos fotobehang van airtex. Wij leveren en bieden airtex behang aan bedrijven en particulieren, van kleine slaapkamers voor je zoon of dochter tot grote vergaderruimtes of de inrichting van een compleet nieuw ziekenhuis.

Airtex doek plakken en laten monteren?

Wilt u airtex laten plakken door 123fotobehang? Ons team staat klaar om een prachtig resultaat te leveren en nemen deze werkzaamheden graag uit handen voor u. Afhankelijk van de locatie en de grootte van het airtex doek maken wij een offerte op maat voor het monteren van airtex wandbekleding. Wilt u meer weten over airtex behang en de montage hiervan, kijk dan hieronder naar enkele gerealiseerde airtex projecten of neem een kijkje in ons portfolio met meerdere airtex projecten.

Wat is Airtex behang? Eigenschappen:

  • Tot 50 meter breed en 5 meter hoog uit één vel
  • Airtex fotobehang groot formaat voor bedrijven en thuis
  • Bedrukt met UV inkt: Ecolabel
  • B1 en M2 brandcertificering
  • PVC- doek (scheurt en kreukt niet)
  • 330gr./m² airtex doek
  • Waterafstotend
  • Grijze achterzijde
GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

In heel Nederland.

Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

Van heel Nederland

Benieuwd naar de mogelijkheden?