Slaapkamer behang op maat

Op zoek naar een prachtig slaapkamer fotobehang? Behang mu je slaapkamer met een eigen fotobehang op maat en realiseer je eigen creatieve inrichting. Fotobehang in jouw slaapkamer is een originele manier om de slaapkamer om te toveren in een eigen domein. Een goed bed en de juiste inrichting maken de slaapkamer tot de beste plek om tot rust te komen. Maar ook een goede muurdecoratie draagt bij aan een goede nachtrust! Met fotobehang in de slaapkamer maak je simpel een sfeervolle kamer met de mooiste kleuren. Ons fotobehang is naadloos en wordt ook wel airtex behang genoemd en speciaal voor de muur van uw slaapkamer op maat gemaakt.

Slaapkamer fotobehang uit één stuk zonder naden

123fotobehang levert fotobehang van de hoogste kwaliteit en laat je niet begrenzen door uit standaard designs te moeten kiezen. fotobehang met je eigen foto behoort ook tot onze mogelijkheden, een foto op internet zoeken (Shutterstock) of vraag ons om hulp bij het maken van jouw persoonlijke fotobehang. Het unieke aan dit fotobehang is dat wij in staat zijn om een hele slaapkamermuur uit één stuk te behangen. Het fotobehang bestaat namelijk uit één geweven stof, zonder stroken, zoals bij traditioneel vliesbehang.

Rustgevend behang in de slaapkamer voor extra rust

Op zoek naar een rustgevend behang voor de slaapkamer? Kies dan voor een prachtig naadloos fotobehang voor een rustgevende sfeer in de slaapkamer. De slaapkamer is de plek die je volledig naar eigen wens kan inrichten om rust te creëren. Met fotobehang in je slaapkamer kan je dat het beste tot zijn recht laten komen. Kies je eigen foto, welke jij levensgroot op de muur kan behangen. Wil je vooral een slaapkamer waar je tot rust kan komen? Kies dan voor een fotobehang dat met een klassieke afbeelding, een eenvoudige print structuur of een natuur foto, zoals een bamboe fotobehang of een waterval op fotobehang.

Thema’s voor fotobehang slaapkamer

Kies je voor een slaapkamer met meer passie? Dit kan je doen door bijvoorbeeld een fotobehang van een rode zonsondergang uitkiezen. Rood staat namelijk voor passie, moed en vastberadenheid, waarbij de wat meer donkere rode kleuren rustgevender zijn. Het belangrijkste is te kiezen voor een afbeelding waar jij je goed bij voelt. Of dit een eigen foto is of die ene afbeelding waar je maar naar moet blijven kijken. De volgende thema´s worden vaak als fotobehang voor je slaapkamer gekozen:

 • Bloemen fotobehang, vooral enkele bloemen
 • Bos met bomen, zoals een bospad of met zonlicht door de bomen
 • Eenvoudige patronen of pastelkleuren met diverse figuren
 • Een strand, zee of duinen op behang met een blauwe zee

Daarnaast zijn de volgende kleuren rustgevend: blauw, lichtgroen, beige en lichtgeel.

Vrijblijvend advies voor fotobehang op maat!

  fotobehang bergen geeft rust in je slaapkamer

  Jouw eigen fotobehang in de slaapkamer?

  Het is mogelijk om die ene geweldige foto op jouw muur te laten printen.

  Laat je inspireren!

  Bekijk op Shutterstock de mooiste foto’s die je op jouw muur wilt zien.

  DTP-ontwerp op maat

  Door een ervaren ontwerper

  Haarscherp geprint; 5x45 meter

  Naadloos fotobehang op maat

  Montage door ons team

  Voor een perfect eindresultaat

  Hoe behang ik fotobehang voor mijn slaapkamer?

  Kies de foto voor jouw slaapkamer. Meet de muren op waar het behang op moet komen. Laat ons je foto(‘s) vrijblijvend beoordelen, ons team staat klaar om je te helpen. Verder sturen we vrijblijvend onze behanginstructies toe, of een optionele offerte om het fotobehang door ons te laten monteren. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we een foto ook aanpassen door onze designers qua vormen, kleur(en) wijzigingen aanbrengen en tekst toevoegen.

  Inspiratie thema’s slaapkamer behang:

  123fotobehang heeft vele slaapkamers behangen met naadloos fotobehang. Hieronder enkele voorbeelden van gerealiseerden fotobehang projecten in de slaapkamers van klanten. Veel gekozen thema’s als voorbeeld voor slaapkamer fotobehang: