Fotobehang Badkamer

Is fotobehang geschikt voor in de badkamer? Jazeker kan dat! En wat is er dan leuker dan te kiezen voor een mooie foto als behang voor de badkamer. Weg met een ecru behang, kies voor kleur of compositie waardoor de badkamer verandert in een mooie ruimte in je woning. Kies je voor een ontspannende spa-look of juist een luxueuze uitstraling die bij je past. 

Badkamer behang met eigen foto of uit beeldbank

Weet je nog niet helemaal welke stijl of foto bij je past? Kies hieronder uit de diverse stijlen. Fotobehang badkamer bestellen, maar nog geen geschikte foto gevonden? Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste foto naar jouw wensen. Alle stijlen en wensen zijn mogelijk in de badkamer om een persoonlijke sfeer te creëren. Misschien heb je al wel een bepaalde stijl in gedachte die je geuit wilt zien in het interieur van de badkamer.

Fotobehang badkamer; kies jouw stijl

  • Puur: houd je van natuurlijke materialen? Robuust hout vermengd met natuursteen kan een keuze als fotobehang zijn. Of een bamboe behang voor een exotische uitstraling.
  • Klassiek: kies de Victoriaanse stijl geaccentueerd met diverse patronen als een fotobehang. Of ga terug en kies een foto uit het Romijns tijdperk en laat de geschiedenis herleven in je huis.
  • Modern: je leeft in het nu, dat zie je in je hele huis, dus ook in de badkamer. De meubels zijn geaccentueerd door strakke lijnen en rommel komt er niet in voor. Een moderne badkamer gaat goed samen met naadloos fotobehang, wat een luxe uitstraling geeft.
  • Ontspannend: de badkamer is de ruimte van de eigenaar. Na een drukke dag werken kun je heerlijk ontspannen in de badkamer. Waan je in een spa omgeving met een fotobehang badkamer van de natuur, zoals een waterval of een bergen landschap.
  • Trendy: Hip, kleur en alles van het moment. Jij weet wat je wilt en combineert alles tot een perfect geheel. Hulp bij het uitkiezen van het juiste fotobehang is niet nodig. Jij kiest voor een modern gebouw of een stoere stenen muur geprint op fotobehang.
  • Luxe: een luxe sfeer creëer je automatisch met een eigen foto op naadloos fotobehang, het product voor een luxe uitstraling in je badkamer.

Waterafstotend behang, ideaal voor de badkamer

Het mooie van naadloos fotobehang, ook wel vinyl behang of airtex behang genoemd is dat het de eigenschap heeft dat het waterafstotend is. Naadloos fotobehang kan dus prima in de badkamer worden toegepast, waar het regelmatig vochtig kan zijn. De meeste badkamers zijn wit, grijs of zwart en de muren zijn betegeld. Wil je een unieke badkamer creëren, dan kies je voor fotobehang op maat. Fotobehang badkamer laten monteren? Wij bieden ook de service aan om fotobehang in jouw badkamer te monteren. Neem contact op voor een offerte voor de fotobehang montage mogelijkheden.

Kies de ideale foto voor fotobehang badkamer

Ben je op zoek naar een prachtige foto om als fotobehang in de badkamer toe te passen. Bekijk via onze beeldbank site; Shutterstock en vindt een eigen foto voor de badkamer. Geef de afmetingen van jouw muur door en wij maken een fotobehang ontwerp op maat. Onze ontwerpers maken vrijblijvend van uw gekozen foto een digitale proefdruk ter goedkeuring.

Vrijblijvend advies voor fotobehang op maat!

luxe fotobehang badkamer

Jouw eigen fotobehang in de badkamer?

Het is mogelijk om die ene geweldige foto op jouw muur te laten printen.

Laat je inspireren!

Bekijk op Shutterstock de mooiste foto’s die je op jouw muur wilt zien.

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat