Fotobehang Motors en Scooters

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Je favoriete motor op fotobehang?

Fotobehang met motors bestellen? Ben je op zoek naar een unieke foto om thuis te genieten van een motorfiets aan de muur? Of heb je zelf een prachtige foto gemaakt van een scooter dat geschikt is voor een eigen foto op behang?

Wij helpen je graag je eigen foto van een brommer te beoordelen of eventueel te bewerken en aan te passen, zodat het als fotobehang op maat op elke muur past. Zo kun je binnenkort thuis of op het werk de ruimte transformeren met een prachtige zelfgemaakte foto van een cafe racer, haarscherp geprint als fotobehang op de muur. Heb je nog geen geschikte foto van een motor of race motor model gevonden? Wij hebben een grote beeldbank aan foto’s met motoren, perfect geschikt voor fotobehang op maat voor thuis of voor je bedrijf. Informeer vooral naar de mogelijkheden. Of kijk rond op een bijvoorbeeld Shutterstock om je te laten inspireren.

Fotobehang met een motor, scooter of vespa

123fotobehang print, ontwerpt en monteert jouw fotobehang met motoren op maat voor particulieren en voor bedrijven. Of je nu een fotobehang met een motor voor een stoere slaapkamer wilt of je kantoorruimte spannender wilt maken met een foto van een motor op de muur. Voor iedere bestemming kunnen wij een behang met een afbeelding van een motor op maat bieden.

Zwart wit fotobehang van jouw favoriete scooter? 

Zwart wit foto’s saai? Zeer zeker niet! Een zwart wit fotobehang is juist emotie en een stukje nostalgie. Maar er is meer dan alleen de geschiedenis van de fotografie. Toen vroeger de kleurenfilm nog niet bestond waren alle foto’s namelijk zwart wit. Maak juist die bewuste keuze en behang jouw muur met een fotobehang met een oude motor zwart wit geprint. De lichtintensiteit vertelt het verhaal van de foto en komt met een fotobehang van een motor in zwart wit mooi naar voren. De verschillende tinten tussen zwart en wit in hebben vaak het meest bijzondere verhaal te vertellen. Neem daarbij een prachtig fotobehang motor zwart wit voor op de muur en je creëert een waanzinnig effect.

Kenmerken van een fotobehang met auto

  • Haarscherp geprint in alle kleuren of in zwart wit
  • Fotobehang motor tot wel 50 meter breed uit één stuk
  • Bedrukt met ECO label inkt van airtex behang
  • Diverse foto’s van een motor of scooter beschikbaar
  • Natuurlijke uitstraling

Welke motor wil jij? Een chopper of buikschuiver?

Mannen en motoren hebben te maken met een stigma. Ofwel die van bebaarde mannen in leren jack lid van de motor club, of in het andere uiterste een man van middelbare leeftijd in de midlife crisis. Niet iedereen begrijpt de bestuurders van zo’n helse machine. Liefhebbers weten wel beter. Er is een groot saamhorigheidsgevoel onder motorrijders. Opvallend is natuurlijk dat motorrijders elkaar altijd groeten. Toch zijn er binnen de cultuur grote verschillen. Er is een grote merkentrouw, en er is een groot verschil in het type motor. Een buikschuiver, chopper, cafe racer, of misschien ben jij wel een liefhebber van een trike. Heeft het je eenmaal gegrepen, dan laat het ook niet meer los. Dan wil je het liefst met de motor opstaan en weer naar bed. Om smerige olie in de slaapkamer te voorkomen kan dat nu door een mooie foto van jouw liefhebberij als behang aan te schaffen. Stuur ons jouw eigen foto van jouw motor, wij maken het behang!

Harley Davidson behang voor een stoer interieur

De Harley Davidson wordt door vele liefhebbers nog steeds beschouwd als de enige echte motorfiets. Het wereldberoemde merk kent een lange geschiedenis die terug gaat tot het begin 1900. De legende gaat dat de eerste carburateur van een Harley was gemaakt van een tomatenblikje. De motor werd gemaakt in een schuur van 3 bij 4. Inmiddels heeft de Harley een belangrijke plek in de geschiedenis ingenomen. Er werden motors gebouwd voor de geallieerden tijdens de tweede wereldoorlog, ook werden er verschillende snelheidsrecords verbroken met de brullende motoren. Het brullende geluid is zelfs intellectueel beschermd. Dat laat wel zien tot wat een herkenbaar merk Harley Davidson is uitgegroeid. Een cult.

Meer weten over de opties en op zoek naar een unieke motor foto?

Fotobehang kan de sfeer in een ruimte echt bepalen. Bij 123fotobehang helpen we je dan ook graag verder in je keuze voor het perfecte behang met jouw favoriete scooter. Voor aanvullend advies of bij specifieke vragen, twijfel niet en neem gerust eens contact met ons op. Geïnteresseerd in ons naadloze fotobehang met brommer als thema? We helpen je graag bij het creëren van een gepersonaliseerd behang op maat!

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!