Wij zijn op vakantie! Levering fotobehang tussen 13 en 17 september. Lees hier wat dit betekent voor uw bestelling en levertijd. En maak gebruik van de vakantie korting 

Fotobehang Scholen: van klaslokalen, aula tot de gymzaal

blank
fotobehang op maat voor school
Fotobehang 7 meter breed op school in Bussum gemonteerd en geleverd door 123fotobehang

Fotobehang Scholen

Breng de muren op school tot leven!

Ontdek de voordelen van fotobehang op maat zonder naden voor onderwijsinstellingen. Een prachtig fotobehang in een klaslokaal kan een bijdrage leveren aan leerlingen om zich op hun gemak te laten voelen. Kies voor vrolijke foto’s op groot fotobehang formaat, misschien een print met wilde dieren of vrolijke illustraties. Een ruimte op school waar men zich goed moet concentreren om de studieprestaties te verbeteren, kan worden voorzien met een rustgevende natuurfoto. 

Met naadloos fotobehang op maat kun je een afgebakende ruimte in een school omtoveren naar een sfeervolle omgeving. Kies een passende foto voor bij jouw onderwijsinstelling en creëer je eigen fotomuur. Het naadloze fotobehang is eenvoudig afneembaar en uitermate geschikt voor in de aula, gangen en of klaslokalen op scholen.

Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

Enthousiast team

Voor iedere montage

Haarscherp geprint

Uit 1 vel tot 50 meter breed en 5 meter hoog

Vraag een offerte aan

Geef informatie door over uw fotobehang project. Het aantal muren, de afmetingen. Heeft u voorkeur voor een bepaald thema of levert u zelf eigen foto’s aan? Wat is de locatie en is er behoefte aan montage van fotobehang door ons team.

  Persoonlijke gegevens

  Uw fotobehang

  GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

  In heel Nederland.

  SPOED? Neem contact op!

  Wij staan voor u klaar!

  BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

  Van heel Nederland.

  Fotobehang op maat voor iedere onderwijsinstelling

  fotobehang Bussum op school
  Fotobehang op school in Bussum gemonteerd en geleverd door 123fotobehang

  Creëer sfeer op school met fotobehang

  Als onderwijsinstelling zijn er veel uitdagingen om rust, sfeer en een aangename ruimte te creëren voor de leerlingen. Met een uniek fotobehang op school kun je visuele rust realiseren voor de leerlingen en een prettige werkplek voor de leraren. De fotomuren die wij leveren en behangen voor onderwijsinstellingen zijn naadloos, kras- en stootvast, haarscherp geprint, waterafstotend en voorzien van kwalitatieve foto’s of unieke kleuren.

  De designers van 123fotobehang denken graag met je mee bij het creëren van een ontwerp naar wens. We kunnen een bepaald thema na bootsen of op zoek gaan naar de juiste foto voor een groot fotobehang op maat. Samen werken we naar een eindresultaat waar iedereen vrolijk van wordt. Wij zien er naar uit om ook jouw school, klaslokaal of aula te voorzien van naadloos fotobehang.

  Waarom is naadloos fotobehang geschikt voor op scholen?

  • Beleving met fotobehang aan te passen naar wensen en thema van de onderwijsinstelling
  • Reinigbaar en af te nemen, waterafstotend – Relatief stoot- en krasvast fotobehang
  • Geen poreuze naden zoals bijvoorbeeld bij vliesbehang in stroken
  • Brandveilig en voorzien van B1 en M2 brandcertificering
  • Fotobehang op maat uit 1 stuk tot 50 meter breed en 5 meter hoog