Fotobehang Bos met Bomen

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

 1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
 2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
 3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Fotobehang met Bos op maat bestellen

Fotobehang bos met bomen bestellen? Ben je op zoek naar een unieke foto om thuis te genieten van een bos met bomen aan de muur? Of heb je op vakantie zelf een prachtige foto gemaakt van een bos geschikt voor een eigen foto op behang? Wij helpen je graag je eigen foto van een bos te beoordelen of eventueel te bewerken en aan te passen, zodat het als fotobehang op maat op elke muur past. Zo kun je binnenkort thuis of op het werk de sfeer beleven van die prachtige zelfgemaakte foto op vakantie, haarscherp geprint als fotobehang op de muur. Heb je nog geen geschikte foto van een bos met bomen gevonden? Wij hebben een grote beeldbank aan foto’s met een bos met bomen, perfect geschikt voor fotobehang op maat voor thuis of voor je bedrijf. Kies bijvoorbeeld een van onderstaande populaire bossen als keuze en doe inspiratie op via de beeldbank!

5 Populaire bossen met bomen op fotobehang

 • Een mistig bos op fotobehang voor een avontuurlijke beleving
 • Prachtig bos met zonlicht voor een rustgevende sfeer
 • Zwart wit print van een bos met bomen voor een tijdloos karakter
 • Bos met bomen en een waterval voor een ‘zen-gevoel’
 • Bomen met bergtoppen voor een ‘wildlife’ look

Een bos met bomen op behang voor thuis of op het werk

123fotobehang print, ontwerpt en monteert jouw fotobehang bos op maat voor particulieren en voor bedrijven. Of je nu een fotobehang met bossen voor een avontuurlijke badkamer wilt of je kantoorruimte spannender wilt maken met een foto van bossen op de muur. Voor iedere bestemming kunnen wij een fotobehang bomen bos op maat bieden. Met een landschap vol met bomen of een rustgevend bos als fotobehang creëer je in een kort tijdsbestek een sfeervolle ruimte. Het leuke van een fotobehang bos met bomen is dat er een natuurlijke sfeer ontstaat, waar men ontspannen van wordt en creatiever van gaat denken of werken.

Fotobehang bos in zwart wit voor een tijdloze look

Zwart wit foto’s saai? Zeer zeker niet! Een zwart wit fotobehang is juist emotie en een stukje nostalgie. Maar er is meer dan alleen de geschiedenis van de fotografie. Toen vroeger de kleurenfilm nog niet bestond waren alle foto’s namelijk zwart wit. Maak juist die bewuste keuze en behang jouw muur met een fotobehang bos zwart wit geprint. De lichtintensiteit vertelt het verhaal van de foto en komt met een fotobehang van een bos met bomen in zwart wit mooi naar voren. De verschillende tinten tussen zwart en wit in hebben vaak het meest bijzondere verhaal te vertellen. Neem daarbij een prachtig fotobehang bos zwart wit voor op de muur en je creëert een waanzinnig effect.

Haal de natuur in huis met een ‘bomen behang’

Natuur geeft rust. Dat is natuurlijk geen nieuw idee. Vele mensen zoeken de buitenlucht om te leren van zichzelf. Je komt tot rust door de geur van bloemen, zingende vogels en veel groen. Dat een bos mensen gelukkig maakt is ook wetenschappelijk onderzocht. Het is zelfs zo dat bomen als naadloos fotobehang op de muur een positief effect heeft op je gemoedstoestand. Een foto kan een mooie herinnering oproepen aan de pracht van de natuur van de mooiste plekken op aarde.

Kleur in je interieur met een fraai bos met bomen

Kleuren roepen bepaalde emoties en gevoelens bij mensen op. Bijvoorbeeld blijdschap en ontspanning. Rood is natuurlijk de kleur van liefde, maar kan ook een waarschuwing zijn. Groen is een vreedzame kleur wat gevoelens oproept van gezondheid en rust. Daarom werkt een groen bos dus heel goed als wanddecoratie om een ontspannen sfeer te creëren. Heb je daarbij een blauwe kleur van bijvoorbeeld een beekje, of van een heldere lucht, dan versterkt dit een gevoel van stabiliteit. Het is geen toevalligheid dat banken, en ook Facebook, de kleur gebruiken om een gevoel van vertrouwen uit te stralen. Groen en blauw zijn dus een krachtige combinatie in je interieur en liften echt de ruimte. Al het goede komt natuurlijk in drievoud, daarom is er nog de kleur geel. Geel van die felle zon die een gouden gloed geeft over het bos landschap. Geel staat voor optimisme en warmte. Goed voor de concentratie en inspiratie. De kracht van al die kleuren komen voort uit de associaties die we hebben met de natuur. Haal de natuur dus in huis met een fraai bos met bomen. Kies een mooie foto van een natuurgebied voor op de muur. Wij maken er custom naadloos fotobehang van voor een duurzaam geluksgevoel in jouw huis.

Kenmerken van een fotobehang met bomen of een bos

 • Haarscherp geprint in alle kleuren of zwart wit look
 • Fotobehang bos tot wel 50 meter breed uit één stuk
 • Bedrukt met ECO label inkt van airtex behang
 • Diverse foto’s van een bos met bomen beschikbaar
 • Natuurlijke uitstraling met matte afwerking

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!