Fotobehang Japan

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

 1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
 2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
 3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Fotobehang Japan voor ruimte en balans in het interieur

Japanse kunst is voor veel interieurontwerpers een bron van inspiratie. Het heeft een zekere sereniteit over zich, en een uitzonderlijk oog voor detail. Kenmerkend voor een Japans interieur is ook het gebruik van natuurlijke materialen en neutraal kleurgebruik. Wat je vaak terug ziet in een Japanse inrichting is het gebruik van bamboo. Als je benieuwd bent naar wat daar allemaal mee mogelijk is kan je ook de collectie fotobehang bamboo bekijken. Japanners houden van ruimte en mooie uitzichten op de natuur. Deze dynamiek zorgt voor balans en inspiratie. Met een fotobehang Japan kan je de toevoeging van de natuur geven aan het interieur. Natuur op de muur heeft immers een positieve invloed en maakt mensen gelukkig!

Behang in Japanse trend

Als je aan behang denkt met een Japanse invulling zijn er verschillende iconische ontwerpen. Veel gevraagd zijn de fijne illustraties van vissen, natuur en vogels. Ook zie je vaak dat Japanse bloesem sfeer geeft aan het interieur. In een Japans interieur is de natuur weliswaar zeer belangrijk, maar het land heeft zoveel meer te bieden. Bruisende steden met kleurrijke straatfotografie. Foto’s van geliefde reisbestemmingen als tempels. Ook kunnen foto’s van stijlvolle Japanse tuinen veel sfeer geven aan de muur in een ruimte. Alle foto’s worden op naadloos behang gefabriceerd uit 1 stuk en per ruimte op maat ontworpen.

Japanse illustratie tekeningen op behang

Vele klassieke schilderijen of tekeningen zijn erg gewild op de muur. Populaire illustraties op groot formaat fotobehang zijn;

 1. De grote golf van Kanagawa (The Great Wave off Kanagawa)
  Kunstenaar: Katsushika Hokusai uit circa 1830-1831. Het is het eerste stuk van de Zesendertig gezichten op de berg Fuji en het bekendste werk van Hokusai.
 2. Rode berg Fuji
  Kunstenaar: Katsushika Hokusai uit circa 1830. Hokusai 36 uitzicht op de berg Fuji – Japanse kunst
 3. Dageraad in Isawa in de provincie Kai
  Kunstenaar: Katsushika Hokusai uit circa 1830. Hokusai 36 uitzicht op de berg Fuji met dorp op de voorgrond – Japanse kunst
 4. Triomfantelijke terugkeer van het zegevierende Japanse keizerlijke leger uit Asan
  kunstenaar: Watanabe Nobukazu uit 1894. De korte slag om Asan eindigde met een Japanse overwinning, met 500 Chinese en 82 Japanse slachtoffers

Op zoek naar een andere illustratie van Hokusai voor op de muur? Bekijk onderstaande link en geef je favoriete illustratie door!

Japans behang kenmerken:

 • Haarscherp geprint met een matte natuurlijke uitstraling
 • Japans fotobehang tot wel 50 meter breed en 5 meter hoog
 • Bedrukt met ECO label inkt op duurzaam behang of airtex behang
 • Diverse foto’s van Japan beschikbaar of illustraties op aanvraag
 • Optioneel met montage door ons team!

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!