Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

Enthousiast team

Voor iedere montage

Haarscherp geprint

Uit 1 vel tot 50 meter breed en 5 meter hoog

Persoonlijk fotobehang advies?

Altijd binnen 24 uur reactie!

  Haal de natuur in huis met fotobehang

  De pracht van de natuur gefotografeerd op de mooiste plekken op aarde. Stelt u eens voor om zulke plekken dicht bij huis te hebben. Of op de werkvloer in een natuurlijke sfeer te arriveren om aan het werk te gaan door een prachtig natuur fotobehang met een landschap. U hoeft niet meer op reis om de schoonheid van de natuur te aanschouwen. Dit kan in uw eigen huis of op kantoor. In een paar simpele stappen bestelt bestelt u uw eigen foto op behang. Wie wilt er nu niet opstaan met uitzicht op de Mount Everest, of een kop koffie drinken naast de ruïnes van de Machu Picchu. U raadt het al, alle plekjes van de wereld in uw eigen leefruimte. Ook de plekjes die u zelf heeft bezocht tijdens uw rondreis. Heeft u nog foto’s liggen van u reis waar u niks meer mee doet? 123fotobehang kan beoordelen of de foto’s geschikt zijn om te drukken op ons naadloos, krasvast en waterafstotend fotobehang. Stuur deze vrijblijvend op (bijv. via wetransfer), met de gewenste afmeting van de muur en wij beoordelen de foto.

  Fotobehang natuur en landschappen voor bedrijven

  123fotobehang print, ontwerpt en monteert niet alleen natuur en landschappen fotobehang  voor particulieren maar ook voor bedrijven. 75% van de mensen in Nederland werken fulltime waarvan velen van ons in 1 kantoor of werkruimte. Sfeervol fotobehang met een natuur foto maakt van elke kale werkplek een inspirerende ruimte. 123fotobehang zorgt ervoor dat u tijdens de pauze niet meer naar buiten hoeft te stappen voor een rustgevende wandeling door het bos of park. Dit ervaart u simpelweg op uw eigen werkplek. Gelooft u ons niet? Kijk gerust rond op pagina speciaal voor fotobehang op kantoor.

  Natuur zwart wit foto op fotobehang

  Kleuren zijn prachtig en zijn essentieel voor uw interieur. Kleuren roepen verschillende emoties op. Daarbij zorgt veel kleur in een ruimte voor grote aanwezigheid. Voor de liefhebber die kiest voor strakke, overzichtelijke en altijd passende kleuren, dan adviseert 123fotobehang zwart wit fotobehang. Veel oude generaties zijn opgegroeid met zwart wit en eigenlijk is deze mix nooit saai. Sterker nog zwart wit foto’s benadrukken het mysterieuze karakter die ook terugzien in de natuur. Harde contrasten tussen ongerepte landschappen gekenmerkt door ruige bergen, fascinerende wolken en uitgestrekte bossen zorgen voor de mooiste zwart wit effecten bij u thuis op de muur.

  Beeldbank Natuur foto’s voor naadloos behang

  Wanneer u geen eigen foto heeft, helpen wij u graag bij het vinden van de juiste natuur foto voor fotobehang. We maken gebruik van meerdere beeldbanken. Wanneer u een geschikte foto heeft gevonden, maakt onze ontwerpafdeling deze vrijblijvend voor u op maat. Kijk gerust rond via onderstaande links;

  Kenmerken fotobehang natuur en landschappen

  • Haarscherp geprint in alle kleuren of zwart wit
  • Fotobehang natuur tot wel 50 meter breed uit één stuk
  • Bedrukt met ECO label inkt van airtex behang
  • Diverse foto’s van de mooiste plekken op aarde
  • Natuurlijke uitstraling bij u thuis of op kantoor