Wij zijn op vakantie! Levering fotobehang tussen 13 en 17 september. Lees hier wat dit betekent voor uw bestelling en levertijd. En maak gebruik van de vakantie korting 

Natuur thema's voor fotobehang

Haal de natuur in huis met fotobehang

De pracht van de natuur gefotografeerd op de mooiste plekken op aarde. Stelt u eens voor om zulke plekken dicht bij huis te hebben. Of op de werkvloer in een natuurlijke sfeer te arriveren om aan het werk te gaan door een prachtig natuur fotobehang met een landschap. U hoeft niet meer op reis om de schoonheid van de natuur te aanschouwen. Dit kan in uw eigen huis of op kantoor. In een paar simpele stappen bestelt bestelt u uw eigen foto op behang.

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Populaire natuuthema’s of eigen natuurfoto op fotobehang

Wie wilt er nu niet opstaan met uitzicht op de Mount Everest, of een kop koffie drinken naast de ruïnes van de Machu Picchu. U raadt het al, alle plekjes van de wereld in uw eigen leefruimte. Ook de plekjes die u zelf heeft bezocht tijdens uw rondreis. Heeft u nog foto’s liggen van u reis waar u niks meer mee doet? 123fotobehang kan beoordelen of de foto’s geschikt zijn om te drukken op ons naadloos, krasvast en waterafstotend fotobehang. Stuur deze vrijblijvend op (bijv. via wetransfer), met de gewenste afmeting van de muur en wij beoordelen de foto.

Fotobehang natuur en landschappen voor bedrijven

123fotobehang print, ontwerpt en monteert niet alleen natuur en landschappen fotobehang  voor particulieren maar ook voor bedrijven. 75% van de mensen in Nederland werken fulltime waarvan velen van ons in 1 kantoor of werkruimte. Sfeervol fotobehang met een natuur foto maakt van elke kale werkplek een inspirerende ruimte. 123fotobehang zorgt ervoor dat u tijdens de pauze niet meer naar buiten hoeft te stappen voor een rustgevende wandeling door het bos of park. Dit ervaart u simpelweg op uw eigen werkplek. Gelooft u ons niet? Kijk gerust rond op pagina speciaal voor fotobehang op kantoor.

Natuurfoto’s in zwart wit op fotobehang

Kleuren zijn prachtig en zijn essentieel voor uw interieur. Kleuren roepen verschillende emoties op. Daarbij zorgt veel kleur in een ruimte voor grote aanwezigheid. Voor de liefhebber die kiest voor strakke, overzichtelijke en altijd passende kleuren, dan adviseert 123fotobehang zwart wit fotobehang. Veel oude generaties zijn opgegroeid met zwart wit en eigenlijk is deze mix nooit saai. Sterker nog zwart wit foto’s benadrukken het mysterieuze karakter die ook terugzien in de natuur. Harde contrasten tussen ongerepte landschappen gekenmerkt door ruige bergen, fascinerende wolken en uitgestrekte bossen zorgen voor de mooiste zwart wit effecten bij u thuis op de muur.

Beeldbank Natuur foto’s voor naadloos behang

Wanneer u geen eigen foto heeft, helpen wij u graag bij het vinden van de juiste natuur foto voor fotobehang. We maken gebruik van meerdere beeldbanken. Wanneer u een geschikte foto heeft gevonden, maakt onze ontwerpafdeling deze vrijblijvend voor u op maat. Kijk gerust rond via onderstaande links;

Shutterstock

Unsplash

Kenmerken fotobehang natuur en landschappen

– Haarscherp geprint in alle kleuren of zwart wit

– Fotobehang natuur tot wel 50 meter breed uit één stuk

– Bedrukt met ECO label inkt van airtex behang

– Diverse foto’s van de mooiste plekken op aarde

– Natuurlijke uitstraling bij jouw thuis of op kantoor

Volg 123fotobehang op Instagram en bekijk de laatste projecten

Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

Enthousiast team

Voor iedere montage

Haarscherp geprint

Uit 1 vel tot 50 meter breed en 5 meter hoog

    Persoonlijke gegevens

    Uw fotobehang