Fotobehang Vliegtuigen

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

 1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
 2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
 3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Fotobehang van je favoriete vliegtuig?

Ben je ook zo’n fan van vliegtuigen? Een oude spitfire op de muur maakt je ruimte erg spannend en avontuurlijk. Maar als KLM-liefhebber kun je ook kiezen voor de fokker 50 of een groot passagiersvliegtuig. Wat jouw voorkeur ook heeft, we helpen je graag bij het vinden van je favoriete vliegtuig. Of heb je al een eigen foto voor op behang met een vliegtuig? Dan kan onze ontwerpstudio deze verder voor je optimaliseren voor een haarscherp eindresultaat.

Populaire vliegtuig foto’s voor Fotobehang

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor vliegtuig je op fotobehang geprint wil hebben? Kijk dan eens naar onze top 10 aan populaire onderwerpen voor een zoekopdracht;

 1. Oud propellor vliegtuig op behang
 2. Spitfire; Brits jachtvliegtuig voor een stukje historie op de muur
 3. Fotobehang met het grootste passagiersvliegtuig; ‘Airbus A380’
 4. KLM fan? Kies aan vliegtuig uit de KLM-vloot voor op fotobehang
 5. Kies voor een ouderwetse cockpit en creëer een industriële look
 6. Landing of opstijgen van een vliegtuig
 7. Retro stijl in huis met een tweedekker vliegtuig op naadloos behang
 8. Ga jij voor een stoere straaljager? F16 of oude Messerschmitt?
 9. Vliegtuigen patronen behang voor de kinderkamer
 10. Blueprint van een vliegtuig

Zwart wit print op behang van een vliegtuig

Zwart wit foto’s op fotobehang saai? Zeer zeker niet! Een zwart wit fotobehang is juist emotie en een stukje nostalgie, met name van een ouderwetse vliegtuigen foto. De lichtintensiteit van een zwart wit look vertelt het verhaal van de vliegtuigen foto en komt op fotobehang mooi naar voren. De verschillende tinten tussen zwart en wit in hebben vaak het meest bijzondere verhaal te vertellen. Neem daarbij een prachtige cockpit of een blueprint van een oud vliegtuig en je creëert een waanzinnig effect.

Kenmerken van naadloos vliegtuigen behang

 • Haarscherp geprint in alle kleuren of in zwart wit
 • Fotobehang vliegtuig tot wel 50 meter breed uit één stuk
 • Bedrukt met ECO label inkt van airtex behang
 • Diverse vliegtuigen foto’s beschikbaar of op aanvraag leverbaar
 • Natuurlijke uitstraling met matte afwerking

Een korte geschiedenis over de luchtvaart

De luchtvaart heeft een grote aantrekkingskracht. Al sinds de oudheid fantaseren we over het vliegen tussen de vogels. Avonturiers bouwden de vreemdste uitvindingen om door de lucht te kunnen gaan. Een luchtballon, deltavlieger, Zappelin of zelfs echt met vleugels aan de armen. Waaghalzen waren het vooral.

De Amerikaanse gebroeders Wright slaagden er in 1903 als eerst in om met een gemotoriseerde vliegtuig een vlucht te maken. Daarna gingen de ontwikkelingen ontzettend snel. De eerste wereldoorlog was daarvoor een belangrijke aanjager. Bij al die pogingen om een vlucht te maken met een of ander vliegend object trok het enorm veel kijkers. Vliegtuigspotters. Iedereen was natuurlijk bijzonder nieuwsgierig of ze er in zouden slagen of ze waren even avontuurlijk en wilden ze het liefst zelf in de piloot stoel zitten.

Foto’s van vliegtuigen als verzameling

Nog steeds verzamelt er een grote schare aan fans bij landingsbanen. Op zoek naar bijzondere vliegtuigen. Om ze te vangen in de vlucht op de foto of om een klein beetje het avontuur te proeven van al die mensen die op reis gaan in een Boeing. Vliegtuig spotters verzamelen honderden foto’s in hun archief. Helikopters, zweefvliegtuigen, straaljagers, zeppelins. Ze zijn allemaal in staat om op een plek te komen waarvan we het nog maar zo’n 100 jaar geleden onmogelijk achtten. Vrij bewegen tussen de vogels, onderweg voorbij de horizon. Ben je zelf een vliegtuigspotter en wil je een unieke foto als grootformaat fotobehang op de muur dan is dat bij 123fotobehang mogelijk.

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!