Unieke dieren op fotobehang

Dieren fotobehang op maat voor iedere ruimte

Fotobehang dieren bestel je bij 123fotobehang. Wij helpen je graag de mooiste dieren levensgroot te printen voor bij jou thuis aan de muur. Heb je een bepaald dier in gedachte, maar nog geen geschikte foto gevonden? Onze ontwerpers staan voor je klaar om via onze beeldbank verschillende voorbeeld toe te sturen, zodat jij een passende foto voor jouw fotobehang vind. Ons prachtige assortiment dierenfoto’s omvat de mooiste dieren van de wereld; olifanten of wilde tijgers uit de jungle, ijsberen en pinguïns van de Noordpool of een walvis die uit de zee springt. Maar wellicht heb je op die ene vakantie zelf een foto gemaakt van een prachtig dier, dan kun je ook je eigen fotobehang ontwerpen en printen.

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Stoer fotobehang van wilde dieren

Op zoek naar een fotobehang met wilde dieren? Wilde dieren als fotobehang aan de muur maakt jouw kamer tot een avontuurlijke sfeervolle omgeving. Kleed je jongenskamer aan met een prachtig fotobehang van een jachtluipaard, het snelste dier te wereld. Of kies voor een neushoorn die als een 3D effect uit de muur komt rennen, wat een gaaf effect! Kies bijvoorbeeld één van onderstaande wilde dieren als fotobehang wilde dieren voor thuis aan de muur:

– neushoorn behang die uit de muur springt

– walvis behang met prachtige oceaan achtergrond

– paarden in een prachtig landschap als fotobehang

– jungle dieren met een groene natuurlijke omgeving

– fotobehang complete onderwaterwereld of aquarium

– vlinder behang voor de meidenkamer

– je eigen favoriete huisdier als fotobehang

Fotobehang kinderkamer dieren

Als je pas echt indruk wilt maken op je kinderkamer, kies je voor een stoer fotobehang met dieren. Tover je meidenkamer om met een paarden of dolfijnen fotobehang, naar een sfeervolle kamer waar je leukste hobby levensgroot op de muur komt. Voor de kinderkamer kan het ook erg avontuurlijk zijn om je kamer in een aquarium te veranderen met een fotobehang van een tropisch aquarium. Bedenk goed op welke manier je het interieur van de kinderkamer wil veranderen en kies een geschikt dier voor een prachtig fotobehang aan de muur. Wanneer je een mooie dieren foto hebt uitgekozen, kun je deze als dieren fotobehang gemakkelijk online en veilig betalen bij 123fotobehang.

Volg 123fotobehang op Instagram en bekijk de laatste projecten

Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

Enthousiast team

Voor iedere montage

Haarscherp geprint

Uit 1 vel tot 50 meter breed en 5 meter hoog

    Persoonlijke gegevens

    Uw fotobehang