Fotobehang Dublin

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Dublin is de Viking stad dat harten verovert

Dublin is een echte Vikings stad. In de 9e eeuw is het namelijk gesticht door dit legendarische volkje. Sindsdien is er veel verandert, maar nog altijd blijft Dublin vele harten veroveren. Van bruisende pubs tot imposante cultuur. Er valt veel te beleven. Zo kan je in één dag al vier seizoenen doormaken in Ierland. De stad Dublin ligt langs de lange rivier de Liffey, die er in de avond prachtig uit ziet met alle verlichte bruggen. Een prachtig beeld voor een sfeervol fotobehang op jouw muur.

Fotobehang Dublin met Guiness en whiskey

Dublin is een levendige stad. Dat mag je ook wel verwachten van de thuisbasis van Guinness. Ook is Ierland natuurlijk volop geprezen door de Ierse whiskey. Die is heel anders dan die van de schotse afkomst. Het wordt niet alleen anders geschreven, het wordt ook anders gemaakt. Op de foto zie je het verschil amper. Dus of je nu de ruimte transformeert met een muur vol whisky flessen uit Schotland of whiskey flessen uit Ierland, de sfeer wordt er niet minder om.

Dublin op fotobehang; verrassend en levendig

Kies je voor Dublin, dan kies je voor een avontuur! Dublin heeft de charmes en het hippe van een stad als Londen of Parijs, maar is niet zo groot en daardoor vindt er gemakkelijk je weg. Dublin is de hoofdstad en staat bekend om goed eten, lekkere biertjes, vriendelijke inwoners en bijzondere bezienswaardigheden. waarschijnlijk ben jij er al geweest en wil je daarom deze stad als herinnering met een foto muur terug halen in huis. Kies een populaire foto van Dublin of lever je eigen foto voor fotobehang aan en creëer een avontuurlijke Dublin sfeer in huis.

Inspiratie thema’s Dublin voor op fotobehang

Heb je een eigen foto van Dublin die jij als fotobehang voor thuis op de muur wilt gebruiken? Wij beoordelen vrijblijvend de kwaliteit van je foto en maken deze eventueel op maat voor jouw muur. Ook als je kleuraanpassingen wilt of de foto in zwart wit geprint wil hebben dan helpen we je graag verder. Nog geen geschikt Dublin foto gevonden voor fotobehang? Zoek gerust op een beeldbank als Shutterstock met en van beneden staande onderwerpen ter inspiratie;

  • Temple bar district
  • Guinness foto van de brouwerij of artwork
  • Street art foto van een kunstwerk uit de straten van Dublin
  • Trinity College; de mooiste bibliotheek van Europa
  • Whiskey liefhebber? Kies dan een foto van de Jameson Distillery

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!