Fotobehang Oostenrijk

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Oostenrijkse bergen op fotobehang

Oostenrijk is een prachtig vakantieland. Vooral voor liefhebbers van bergen, want het land bestaat voor ruim 80 procent uit gebergte. Slechts een derde van het land ligt lager dan 500 meter. In Oostenrijk is er zowel in de zomer als in de winter genoeg te doen. Het land heeft prachtige natuur, een rijke cultuur en heel veel bergen. De bekende berg regio’s zijn Tirol, Karinthië en het Salzburgerland. In de zomer kan je lange wandelingen maken naar verlaten berghutten. In de winter is er volop sneeuw en kan je over een krakende piste racen op een snowboard of skies. Al die spectaculaire outdoor activiteiten leveren dan ook prachtige foto’s voor een behang.

Fotobehang Alpen in Oostenrijk

Oostenrijk kan je ook Alpenland noemen. Imposante bergen, diepe valleien, romantische dorpjes en groene weilanden met koeien en hun vrolijk klinkende bellen. De Alpen is een grote bergketen in Europa; van Frankrijk tot Slovenië. In het westen zijn het hoge bergen van boven de 4000 meter met de Mont Blanc als hoogste top. In Oostenrijk zijn de bergen wat lager maar is het landschap niet minder imposant. Het biedt ruimte voor de avontuur, bijvoorbeeld muurklimmen, paragliden, mountainbiken en natuurlijk skiën. Dus wil jij wat avontuur in huis, geniet dan van het prachtige landschap van Oostenrijk op een fotobehang of kijk naar andere massieven in de collectie fotobehang bergen.

Steden in Oostenrijk als populaire foto muur

Als je van steden houdt kan je ook kijken in de collectie fotobehang steden. De bekende steden in Oostenrijk zijn Wenen en Salzburg. Salzburg is bekend van de prachtige barok-architectuur, wat geweldige foto’s oplevert voor een fotobehang. Ook is Salzburg bekend als geboortestad van Mozart. Wenen is ook een stad van de muziek, de Weense wals natuurlijk en de opera. Ook de prachtige gebouwen geven een uniek decor: Van Weense Staatsopera tot parlementsgebouw en zelfs Millenium Tower. De stad aan de Donau is een cultureel paradijs in een berglandschap. Voor de avontuurlijke fotograaf een feest om het perfecte plaatje te schieten voor een fotobehang. Zelf iets moois geschoten? Stuur die eigen foto dan in dan maken wij een persoonlijk fotobehang op maat.

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!