Fotobehang voor hotel interieur of meerdere hotelkamers

Hotelkamer interieur inspiratie met fotobehang op maat

breng de muren van uw hotel tot leven

Op zoek naar interieuradvies voor een renovatie of realisatie van uw hotel voorzien van fotobehang op maat? 123fotobehang ontwerpt fotobehang op maat naar de wensen van het hotel. Zo kunt u ervoor kiezen om een ontvangstruimte te voorzien met een prachtig fotobehang, voorzien van een eigen beeld of thema naar wens. Daarnaast kunt u ook tientallen hotelkamers door ons laten behangen met fotobehang met een lang levensduur. Optioneel vervangen we ook fotobehang thema’s voor bedrijven per seizoen. Krasvast en waterafstotend fotobehang zonder naden is uitermate geschikt voor het interieur van een hotelkamer compleet te maken.

 

Kies voor unieke foto’s of illustraties passend bij de cultuur van uw hotel of de omgeving waar het hotel zich bevindt. Hotelgasten voelen zich sneller op hen gemak, wanneer het interieur van een hotelkamer een sfeervolle en gemoedelijke uitstraling heeft. 

 

Hotelbehang voorzien van een eigen foto is ook mogelijk. Daarnaast kan onze ontwerpafdeling een beeld of illustratie naar wens realiseren. Het naadloos fotobehang is tevens pvc-vrij, scheurt niet, waterafstotend en wordt super scherp geprint. Zo kunt u in mum van tijd in uw hotel de sfeer beleven van die prachtige foto levensgroot op de muur of op meerdere hotelkamers.

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Vraag een offerte aan

Geef informatie door over uw fotobehang project. Het aantal muren, de afmetingen. Heeft u voorkeur voor een bepaald thema of levert u zelf eigen foto’s aan? Wat is de locatie en is er behoefte aan montage van fotobehang door ons team.

  Persoonlijke gegevens

  Uw fotobehang

  GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

  In heel Nederland.

  Persoonlijk advies

  Door een ervaren medewerker

  BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

  Van heel Nederland

  Hotelkamer inrichting met fotobehang

  slaapkamer palmbomen

  Fotobehang als wanddecoratie voor uw hotelkamer interieur

  Een hotel is een plek waar mensen tegen betaling overnachten. Om hotelgasten een comfort gevoel te geven is het belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen. Dit kunt u als hotel doen door op een goede locatie overnachtingen aan te bieden in een rustige kamer die er schoon uitziet en onderhouden is. De meeste hotels voldoen aan de verwachtingen als het om de basis gaat. 

   

  Als u zich als hotel echt wilt onderscheiden kunt u inspelen op personalisatie, betrokkenheid, verrassing, empathie en controle. Met fotobehang kunt u meerdere van deze behoeften van hotelkamers vervullen. Maar met name het verrassingselement en het verpersoonlijken van hotelkamers. Fotobehang als onderdeel van het interieur, passend bij het hotel en de omgeving zorgen voor blije hotelgasten. 

  Voorbeelden van foto thema's voor fotobehang in uw hotel

  U kunt kiezen om uw hotel ontvangstruimte te voorzien van een prachtige bloemen print of een foto van de oude meesters levensgroot uitgeprint op de muur. Onderstaand een opsomming van veel gekozen thema’s ter inspiratie;

  • Een map van de omgeving met hoogtepunten als fotobehang op de slaapkamer
  • Jungle of palm leaves als fotobehang door de gangen per verdieping
  • Foto’s van de hoogtepunten van de stad zelf als fotobehang
   (Parijs > Eiffeltoren, Barcelona > Gaudi, Rome > colosseum, etc.)
  • Hotels aan de zee kunnen kiezen voor fotobehang met foto’s van strand, zee en duinen