Thema's

Fotobehang thema’s voor een sfeervol interieur

Kies je eigen thema voor een prachtig fotobehang op maat. Van kleine achterwanden in een badkamer met bergen tot grote muren in een ziekenhuis met sfeervolle afbeeldingen bieden wij fotobehang maatwerk oplossingen. 123fotobehang is specialist in het leveren en of monteren van naadloos fotobehang, ook wel airtex behang genoemd. Kies uw fotobehang thema en bestel een uniek foto muur. Vrolijk thuis je muur op of het kantoor voor een sfeervolle werkplek.

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Kies je eigen favoriete thema voor fotobehang op maat

Fotobehang met een botanische look voor in de woonkamer, behang prints met een industriële look voor in de keuken of een kleurrijke natuurfoto voor in de slaapkamer. Met ons naadloos fotobehang zet je in iedere ruimte een andere sfeer neer, passend bij jouw wensen.

van steden met skylines tot de mooiste stranden als foto muur

We bieden een brede selectie thema’s aan populaire onderwerpen voor fotobehang: van populaire steden met skylines tot de mooiste stranden. We printen je favoriete thema voor je op maat en sturen je binnen 3 werkdagen daarna op. Staat jouw thema er niet tussen? Neem dan contact met ons op en onze ontwerpstudio denkt graag met je mee!

Volg 123fotobehang op Instagram en bekijk de laatste projecten

Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

Enthousiast team

Voor iedere montage

Haarscherp geprint

Uit 1 vel tot 50 meter breed en 5 meter hoog

    Persoonlijke gegevens

    Uw fotobehang