Duurzaam milieuvriendelijk ECO behang

Stap 1: Upload je foto voor duurzaam behang

Bestel je eigen fotobehang op maat met een duurzaam karakter. Lever een eigen foto aan of kies een foto via een beeldbank. Wil je de kleuren veranderen, je foto in zwart-wit, tekst of een logo laten toevoegen? Onze ontwerpafdeling kan je foto keuze vrijblijvend bewerken en optimaliseren.

Stuur je eigen foto op ter controle of kies een eigen foto via Shutterstock.

Stap 2: Duurzaam fotobehang bestellen

Vu de afmeting van je muur in en bereken de prijs voor duurzaam fotobehang! 

Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs
Hoe het werkt
fotobehang bos met mist
Duurzaam fotobehang op maat is gemakkelijk te monteren!

Let op!

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Je kunt een eigen foto aanleveren, 1 gratis Shutterstock foto kiezen per bestelling of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.
  4. Binnen 3 werkdagen geleverd in NL!
Mail of bel ons 023 – 205 89 96 voor advies en hulp!

Wat is Duurzaam Behang?

Ontdek het naadloze behang van 123Fotobehang. Het geurloze, PVC-vrije, matte, waterafstotende en kras- en stootvaste textielbehang met ongekende mogelijkheden. Het fotobehang is altijd op maat en bestaat uit 1 stuk. Wat ons betreft is dit de nieuwe standaard fotobehang aan de muur met een duurzaam tintje. Bovendien is deze nieuw ontwikkelde behang exclusief verkrijgbaar!

Behang met een hoge kleur intensiteit

Dit duurzame fotobehang heeft nog meer voordelen. Wat dacht je van een kreukvrije, heavy duty toplaag met een unieke textiellook? Dit geeft meteen een warme en natuurlijke uitstraling in de ruimte. Deze soort fotobehang is een textielbehang dat we printen op een textielprinter met waterbasis ECO inkten. Deze combinatie van printen heeft een groot aantal voordelen als je het vergelijkt met andere behangsoorten. Daarnaast zorgt het voor een hoge lichtechtheidswaarde, wat resulteert in een prachtige look & feel. Het duurzame fotobehang heeft ook een C-S1-D0-certificering.

GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

In heel Nederland.

SPOED? Neem contact op!

Wij staan voor u klaar!

BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

Van heel Nederland.

Duurzaam fotobehang zelf behangen of laten behangen door ons team

Fijn voor de monteur én de eindgebruiker is dat type fotobehang geurloos is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld airtex behang. Voor het duurzame behang adviseren we de Flexxs Behanglijm, welke je tijdens het bestelproces aan je winkelmand kunt toevoegen. Deze behanglijm heeft als extra voordeel dat je niet eerst hoeft te mengen en wachten, je kunt het meteen op de muur aanbrengen. Plak je het behang op een sterk zuigende ondergrond, behandel de wand dan eerst voor met een primer (voorlijm). 

Dankzij de kreuk- en scheurvrije eigenschappen hoef je je geen zorgen te maken dat dit naadloze behang beschadigd raakt bij het aanbrengen met een spatel of rakel. Voor de afwerking in de hoeken en plinten kun je een scherp Stanley mes gebruiken. 

Wanneer het om grote muur oppervlaktes gaat of grote aantallen, kun je ons altijd inschakelen om de montage van het duurzame behang uit te besteden. Ons team staat altijd kaar om mooie projecten te realiseren!

Duurzaam fotobehang op maat: altijd scherp genoeg!

Onze ontwerpafdeling zal iedere foto kritisch controleren, voordat deze op duurzaam behang zonder naden wordt geprint en geleverd. Tevens werken we met software, welke de foto’s verder optimaliseren. Hierdoor kan de resolutie worden vergroot en de DPI waarde. Wat ervoor zorgt dat het fotobehang haarscherp wordt geprint. Zelfs oude foto’s of van een mobiele telefoon kunnen we bewerken voor duurzaam fotobehang.

Heb je een andere specifieke wens?

Kun je de juiste foto niet vinden voor fotobehang? Of heb je een specifieke wens? Vul gerust ons contactformulier in met jouw vraag en wij helpen je graag verder!

Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

Enthousiast team

Voor iedere montage

Haarscherp geprint

Uit 1 vel tot 50 meter breed en 5 meter hoog

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!