Fotobehang Noorderlicht

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Sensationeel Noorderlicht op fotobehang

Het noorderlicht is een prachtig mysterieus natuurverschijnsel. Het wordt ook wel Poollicht of ‘Aurora borealis’ genoemd. Soms is het goed te zien met het blote oog, maar soms ook helemaal niet. In Lapland, IJsland, Noorwegen, Zweden en Finland kun je dit bewonderen, wanneer je gelukt hebt. Als je geen gelukt hebt, maar wel fan bent van dit prachtige natuurverschijnsel – kies dan voor een fotobehang noorderlicht. Haal dit natuurverschijnsel naar binnen en beleef je in een sprookjesachtige omgeving. Ideaal als slaapkamer behang voor een uniek lichtverschijnsel op de muur. Kleurrijke taferelen van het poollicht zijn beschikbaar op groot formaat fotobehang of lever je eigen foto van het noorderlicht aan voor een unieke foto muur.

Aurora behang – een artistiek plaatje op de muur!

De betekenis van het noorderlicht is aurora borealis. Een bijzonder natuurfenomeen wat alleen bij duisternis kan worden gezien en het op hoge breedtes in de zomer zeer lang licht is, is het verschijnsel vooral ‘s winters zichtbaar. Kies voor een naadloos behang met een Aurora foto en creëer een artistiek plaatje in huis. Natuur in huis op de muur zorgt voor een inspirerende en ontspannen omgeving. Kleurrijke beelden van het noorderlicht leveren een bijdrage aan jouw interieur!

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!