Fotobehang Wolken

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Wolken behang in iedere kleur; blauw, grijs of roze?

Op zoek naar een uniek wolken behang voor jouw ruimte? Een fotobehang met wolken past in verschillende ruimtes en diverse stijlen. Creëer een inspirerende werkplek met een donkerblauwe lucht en woest wolkendek. Of een rustgevende slaapkamer met een lichtblauwe lucht en warme zon die door de wolken schijnt. Een wolkendek op fotobehang bij 123fotobehang wordt zonder naden op maat gefabriceerd. Voor iedere ruimte realiseren we een fotobehang op maat naar wens in jouw kleur wolken. Waan je in een prachtige hemel met lucht of een gekleurd wolkendek.

Fotobehang wolkenlucht met bergen of zon

Met wolken fotobehang vrolijk je een ruimte helemaal op. Behang een hele foto muur met een wolken foto, of een plafond. Een wolkenlucht combineert zich vaak met een stuk landschap. Kies voor een wolkenhemel boven een berglandschap en haal de natuur in huis. Wil je wat meer kleur in huis? Dan is een zonsondergang in combinatie met een wolkendek het unieke plaatje voor een spannende en inspirerende omgeving.

Wolken zijn een natuurverschijnsel met voorspellende waarde

Als je echt tot rust wil komen dan moet je in het gras gaan liggen met je blik naar de wolken. Ruik het gras en observeer het spel van de wolken. Misschien herken je wel de vorm van een leeuw, of een auto. Wolken zijn een speels natuurverschijnsel. En de Hollandse luchten zijn wereldberoemd. Door ons platte landje vullen ze de horizon. Dat is handig want ze hebben ook een voorspellende waarde.

Aan de hand van de bewolking kan je namelijk zien welk weer op je af komt. Sluierwolken (cirrus) geven geen regen, maar kondigen wel weersverslechtering aan. Zie je nimbostratus op je af komen ben je eigenlijk al te laat, het zijn regenwolken dus dat wordt een nat pak. De lieflijke schapenwolkjes zijn een voorbode van onstuimig weer, met veel wind. Dus als je in het gras licht met je neus in de wind, let goed op. Haast je naar binnen als de wolken beginnen te stapelen tot Cumulonimbus. Ze zijn prachtig om naar te kijken. Met wolken op de muur blijf je gegarandeerd droog en kom je toch tot rust.

Populaire wolken behang thema’s;

  • Roze wolken met woeste lucht of zonsopkomst
  • Lichtblauwe lucht met zonnestralen
  • Horizon diepte zicht met rustige wolken
  • Hollandse lucht met landschap op fotobehang

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!