Fotobehang Cuba

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

 1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
 2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
 3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Fotobehang Cuba: een revolutionair paradijs

Cuba staat voor veel reizigers hoog op het verlanglijstje. De ruige natuur, verstilde dorpjes, witte stranden en een land waar de revolutie met Castro nog goed voelbaar is. In de oude steden zoals Havana en Camaguey zie je prachtige architectuur. Het meest iconische zijn natuurlijk de stijlvolle oldtimers die het straatbeeld bepalen. Het land heeft dus alle ingrediënten in huis voor een sfeervol fotobehang.

Oldtimers geven Cuba een iconisch straatbeeld

Toeristen worden in Cuba altijd wild enthousiast van de oldtimers in Cuba. De oldtimers met de kleurrijke gevels geven dan ook prachtige foto’s voor een behang. De reden voor dit fotogenieke wagenpark heeft alles te maken met het communisme. Cubanen mochten namelijk alleen auto’s kopen die voor de revolutie van 1959 zijn gemaakt of via bevriende communistische landen. Naast Amerikaanse oldtimers zie je dus ook veel Lada’s rondrijden.

Cuba een klassieke schoonheid voor fotobehang

Cuba komt maar liefst 9 keer voor op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit levert uiteraard prachtige plaatjes voor een sfeervol fotobehang op maat.

 1. Het oude centrum van Havana
 2. Het Morro-fort van Santiago
 3. Desembarco del Granma national park
 4. De vallei bij Vinales
 5. Nationaal park Alejandro de Humbolt
 6. Cienfuegos
 7. Camaguey
 8. Het oude centrum van Trinidad
 9. De koffieplantages in zuid-oost Cuba

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!