Fotobehang Wereldkaart

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Wereldkaart behang op maat zonder naden

Voor globetrotters en avonturiers kan een wereldkaart op de muur een mooie lift geven aan het interieur. Het werkt om je fantasie de vrije loop te laten gaan, of om mooie herinneringen op te halen van de fijne bestemmingen waar je zoal bent geweest. Zo kan je de wereld weer even aan. Fotobehang wereldkaart kan je op maat bij ons bestellen. Misschien wil je alleen een bepaald werelddeel op jouw muur, of een specifiek land. Onze ontwerpers kunnen je helpen om een ontwerp op maat te maken voor jouw muur. Met naadloos fotobehang kies je voor het mooiste resultaat.

Voor op maat gemaakt fotobehang van een wereldkaart kan je altijd vrijblijvend contact opnemen. Wij controleren gratis of de afbeelding die je hebt gekozen geschikt is voor naadloos fotobehang. Mocht je in onze collectie niets vinden dat je aanspreekt zorgen wij ervoor dat je de juiste wereldkaart vindt voor bij jou thuis of op kantoor.

Vintage of natuurkundige wereldkaart als fotobehang?

Met een wereldkaart van fotobehang op de muur creëer je een inspirerende plek waar iedereen zich prettig voelt. Ideaal om je werkruimte te verrijken met een antieke fotobehang wereldkaart, tot een werkplek waar jij creatief te werk kunt gaan. Maar ook voor een kind, om zijn of haar slaapkamer te verfraaien kies je voor een mooie wereldkaart van fotobehang. Wij helpen graag bij het vinden van de wereldkaart die past in het interieur voor een persoonlijk fotobehang aan de muur. Fotobehang wereldkaart bestel je snel en is eenvoudig te monteren; welke foto kies jij?

Fotobehang wereldkaart voorbeelden:

Nog geen geschikte foto van een wereldkaart gevonden? Wellicht kunnen wij helpen een passende wereldkaart te vinden. Veel gebruikte onderwerpen voor een fotobehang van een wereldkaart zijn:

  • Fotobehang wereldkaart zwart wit
  • De wereldbol als behang op maat
  • Plattegrond van Nederland of een specifieke stad
  • Antieke wereldkaarten als fotobehang op de muur
  • Vintage wereldkaart behang

Wereldkaart poster levensgroot gewoon op de muur

Het lijkt zo normaal om met een klein apparaat op zak precies te kunnen zien waar je naartoe zou moeten gaan. Een kaart op zak was vroeger geen vanzelfsprekendheid. Je kon de kaarten enkel zien in een dikke atlas. De kunst van het maken van kaarten wordt cartografie genoemd. Dit werd gedaan door avonturiers die carte-blanche op reis gingen. En kunst is het nog steeds. Sommige kaarten zijn zo fijn getekend dat het een feest is om telkens weer iets nieuws te ontdekken. Een wereldkaart als poster is natuurlijk een leuk item. Als wandbekleding is het een statement. De tekening van een grillig landschap, een waterkaart of juist een grafisch lijnenspel van de wereld, je kan er alle kanten mee op.

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!