In verband met de kerstvakantie zijn wij tussen 25 december en 3 januari gesloten. Wij wensen u fijne feestdagen en wij kijken ernaar uit u in het nieuwe jaar weer te spreken.
Orders en aanvragen worden 4 januari beantwoord en met volle enthousiasme opgepakt!

Fotobehang Wereldkaart

 • Foto 1 Wereldkaart
 • Foto 2 Wereldkaart
 • Foto 3 Wereldkaart
 • Foto 4 Wereldkaart
 • Foto 5 Wereldkaart
 • Foto 6 Wereldkaart
 • Foto 7 Wereldkaart
 • Foto 8 Wereldkaart
 • Foto 9 Wereldkaart
 • Foto 10 Wereldkaart
 • Foto 11 Wereldkaart
 • Foto 12 Wereldkaart
Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

 1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
 2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
 3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Wereldkaart behang op maat

Fotobehang wereldkaart op maat bestellen? Kies voor airtex behang en realiseer de mooiste wereldkaart op behang! Het hoogste kwaliteit fotobehang, zodat uw wereldkaart behang op maat het best tot zijn recht komt. U kunt bij ons een eigen foto van een wereldkaart aanleveren of een stockfoto, beiden bestanden zullen wij naar het juiste formaat bewerken, zodat u een wereldkaart behang op maat verzorgd krijgt. Een fotobehang wereldkaart op maat ontvangt u uit één vel, welke u dus zonder naden aan de muur aanbrengt. Met naadloos fotobehang kiest u voor het mooiste resultaat voor een wereldkaart behang op maat.

Voor op maat gemaakt fotobehang van een wereldkaart kunt u ons gratis raadplegen. Wij zorgen ervoor dat u de juiste wereldkaart vind voor bij u op de muur. Onze ontwerpers passen deze vrijblijvend aan, zodat de wereldkaart op maat naar uw wensen en afmetingen van de muur wordt ontworpen. Wereldkaart behang op maat bestel je eenvoudig en persoonlijk naar uw smaak bij 123fotobehang!

Vintage of natuurkundige wereldkaart als behang?

Met een wereldkaart van fotobehang op de muur creëer je een inspirerende plek waar iedereen zich prettig voelt. Ideaal om je werkruimte te verrijken met een antieke fotobehang wereldkaart, tot een werkplek waar jij creatief te werk kunt gaan. Maar ook voor uw kind, om zijn of haar slaapkamer te verfraaien kies je voor een mooie wereldkaart van fotobehang. Voor weke muur u ook zoek bent naar een fotobehang wereldkaart, in alle gevallen bent u bij 123fotobehang aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het vinden van de wereldkaart die bij u smaak past voor een persoonlijk fotobehang bij uw aan de muur. Fotobehang wereldkaart bestel je snel en is eenvoudig te monteren; welke foto kies jij?

Fotobehang wereldkaart voorbeelden:

Nog geen geschikte foto van een wereldkaart gevonden? Wellicht kunnen wij u helpen een passende wereldkaart te vinden naar uw wensen. Veel gebruikte onderwerpen voor een fotobehang van een wereldkaart zijn:

 • Fotobehang wereldkaart zwart wit
 • De wereldbol als behang op maat
 • Plattegrond van Nederland of een specifieke stad
 • Antieke wereldkaarten als fotobehang op de muur
 • Vintage wereldkaart behang

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

In heel Nederland.

SPOED? Neem contact op!

Wij staan voor u klaar!

BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

Van heel Nederland.

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!