Fotobehang Luchtballon

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

 1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
 2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
 3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Indrukwekkende luchtballonnen op fotobehang

Een luchtballon is een waanzinnig gaaf voertuig. Met een luchtvaartuig kun je de zwaartekracht overwinnen, wat voor mensen nog altijd iets magisch is. Door middel van een rieten mand onder een heteluchtballon, kun je eindeloos prachtig rondzweven in het luchtruim. Een ballonvaart is zweven op de lucht. een luchtballon gaat met dezelfde snelheid als de wind, waardoor het in mandje helemaal windstil is. Daardoor kun je in alle rust genieten van het prachtige uitzicht van het landschap, de bergen, wolken en de zon. Bekijk de de wereld van grote hoogte in rust en beleef een ontspannen tripje op hoogte – een echte levenservaring. Deze beleving kun je weer in huis halen door te kiezen voor een uniek fotobehang op maat met een luchtballon. Kies een populaire foto van een luchtballon, lever een eigen foto voor behang aan, doe inspiratie op of laat ons je helpen een geschikte foto te kiezen.

‘Luchtballon foto’ met wolken, naast de zon of in de bergen?

Het mooie van een luchtballonvaart is dat je meerdere perspectieven krijgt te zien. Al deze perspectieven zijn op meerdere manieren te verbeelden en om te toeven tot een prachtige wanddecoratie thuis op de muur of op het werk als inspirerende werkplek. Fotobehang met luchtballonnen is een wandvullende muuroplossing om een ontspannen of avontuurlijke uitstraling te creëren. Populaire foto onderwerpen voor een naadloos fotobehang met een luchtballon zijn;

 • Zonsopkomst of ondergang met luchtballon
 • Luchtballonvaart in Myanmar boven de tempels
 • Wolkendek met daarboven een luchtballon gefotografeerd
 • Meerdere luchtballonnen zwevend over Cappadocië
 • Het luchtballonvaart in Nederland van je favoriete eigen plek of avontuur
 • Luchtballon festival op fotobehang

Kenmerken van een behang met een luchtballon

 • Kleurrijke luchtballonnen haarscherp geprint op naadloos fotobehang
 • Fotobehang met luchtballonvaart tot wel 50 meter breed en 5 meter hoog uit één stuk
 • Bedrukt met ECO label inkt van airtex behang
 • Diverse populaire foto’s van luchtballonnen beschikbaar of lever je eigen foto aan
 • Natuurlijke uitstraling voor een inspirerende beleving

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!