Fotobehang Amerika

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

 1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
 2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
 3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Foto muur van Amerika

Amerika is het land van de super size. Perfect dus voor een grootformaat fotobehang op maat. Amerika staat bekende om vette auto’s, burgers en menslief wat een machtige natuur. Je hoeft niet in Amerika te zijn geweest om toch een feest van herkenning te krijgen bij de collectie fotobehang Amerika. Dit komt omdat we zijn opgegroeid met bekende Amerikaanse televisieseries. We kennen Manhatten door ‘Sex and the City’ en ‘Friends’. Het woestijn landschap kennen we dan weer door ‘Breaking Bad’. En ken je ‘Full House’ nog met de Golden Gate bridge? Er zit altijd wel iets bij dat je ruimte een mooie vibe kan geven. Indrukwekkende natuur van de national parks in Amerika, zoals de grand canyon. Of skylines en het drukke city life van New York.

Fotobehang Yellowstone National Park

Yellowstone National Park is het oudste natuurgebied ter wereld. Er wonen twee soorten beren: de grote grizzly’s en de zwarte beren. En Yogi bear natuurlijk. Er zijn gigantische watervallen, geisers, modderpoelen en er is zelfs een actieve vulkaan. Er is dus een diversiteit aan landschap foto’s te maken, of te vinden. Veel mensen denken dat Yellowstone het meest bezochte park is in Amerika. Toch blijkt dat niet zo te zijn. Die eer krijgt Great Smokey Mountains National Park, met maar liefst 10 miljoen bezoekers per jaar. Yellowstone park zit zelfs buiten de top-3:

 1. Great Smokey Mountains National Park: 10 miljoen bezoekers
 2. Grand Canyon: 5,5 miljoen bezoekers
 3. Rocky Mountains National Park: 4 miljoen bezoekers
 4. Yosemite National Park: 4 miljoen bezoekers
 5. Yellowstone National Park: 2 miljoen bezoekers

Allemaal mooie parken met prachtige beelden of herinneringen geschikt voor een foto muur!

Monument Valley op fotobehang voor een waanzinnig interieur

Monument Valley ís het wilde westen. Rode rotsformaties en de omringende overweldigende schoonheid van het desolate woestijnlandschap in het zuidwesten van Amerika. Niet gek dus dat het een van de meest gefotografeerde gebieden van Amerika is. De eenzame rode rotsen en de weidse vlakte was ook het decor bij tientallen films en vele commercials. Het grootste deel van het park ligt in Arizona, de meest noordelijke punt hoort bij de staat Utah.

Populaire Amerika thema’s voor fotobehang

De collectie fotobehang Amerika is een verzameling van iconische beelden. Wil je specifiek meer beelden zien van de stad, check dan ook ons fotobehang New York. Ben je geïnspireerd geraakt en wil je verder zoeken op een beeldbank, zoek dan op deze onderwerpen:

 • Grand Canyon: natural wonder
 • Monument Valley: for a taste of the wild west
 • Las Vegas: try your luck
 • Miami: south beach bringing the heat
 • San Fransisco: for a golden state of mind
 • Get your kicks on Route 66
 • The buzz in New York, New York skyline

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!