Fotobehang Koeien / Hooglander

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

In wat voor ruimte past Koeien fotobehang?

Goeie vraag! In elke ruimte eigenlijk. Koeien in de wei maken je vrolijk, en geven je een fijn lentegevoel. Daarom hebben we een collectie gemaakt met de leukste koeien designs. Van een kudde koeien in een berglandschap, tot een Hollandse melkkoe met zijn grote tong uit zijn bek. Tegenwoordig kan je ook ‘in het wild’ spontaan tegen koeien aanlopen. Hooglanders begrazen in verschillende nationale parken. Dat blijft een indrukwekkend gezicht. Dus of je nu het Hollandse boerderij gevoel wil in huis, of een natuurlijke omgeving in een bedrijfsruimte. Koeien geven elke ruimte extra dynamiek. Kies dus je behang voor een gang, zolderkamer, kantine of vergaderruimte. Wij maken het fotobehang op maat, zonder naden!

Koeien en Hooglanders in je interieur

Een herkenbaar tafereel met grazende koeien in de wei passen natuurlijk in een landelijk interieur. Toch misstaan ze ook niet in een minimalistisch Scandinavisch design. Een foto van melkkoeien in zwart-wit geven een mooi contrast. Koeien in een oude stal geven een intieme gezelligheid. Koeien worden niet voor niets vaak gebruikt in een schilderij op de muur. Maak dus van je hele muur een schilderij en gebruik een koeien fotobehang als sfeermaker.

Interieuradvies op maat voor het juiste koeien behang

Fotobehang heeft een grote invloed op de sfeer in een ruimte. Bij 123Fotobehang helpen we je daarom graag verder in je keuze voor het perfecte ontwerp. Dat doen we graag. Dus wil jij een advies op maat? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Bekijk dan eens onze andere thema’s.

Koeien of Hooglander fotobehang kiezen

Bij 123Fotobehang bepaal jij het design. Kies een fotobehang met koeien uit één van de voorgestelde ontwerpen. Staat hier niks voor je tussen? Geen probleem. Via beeldbanken als Shutterstock of Unsplash vind je prachtige beelden. Heb je een foto gevonden? Ga dan voor een fotobehang met eigen foto.

Waarom koeien behang bij 123Fotobehang?

  • Koeien fotobehang tot wel 50 meter breed uit één stuk
  • Kwalitatief en brandwerend Airtex materiaal
  • Fotobehang bedrukt met ECO label inkt
  • Haarscherp geprint in alle kleuren of zwart wit
  • Zowel geschikt voor particulier als zakelijk gebruik
  • Géén bezorgkosten
  • Bezorging binnen 1-3 werkdagen

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!