Fotobehang Apen

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Speels dierenbehang met slingerende apen

Dieren in het interieur zijn al enige tijd een vrolijke trend. Giraffen, flamingo’s en natuurlijk tijgers geven het ultieme jungle gevoel. Ben je op zoek naar een dosis humor dan komt de aap om de hoek geslingerd. Voor een kroeg of restaurant is onze rockende aap een leuke aanwinst en voor een kinderkamer hebben we speelse patronen. Het is natuurlijk hartstikke leuk om aapjes te kijken. Een mandrilaap met zijn kleurrijke neus; je ziet hem Simba van The Lion King al trots omhoog houden. Of chimpansees met een ondeugende blik. Een fotobehang van apen geeft gegarandeerd een speelse sfeer in het interieur.

De aap maakt het jungle behang vrolijk

Van apen word je vrolijk. Dat komt waarschijnlijk omdat mensen zo veel op apen lijken. Mensen zijn namelijk net als apen primaten. We kunnen dus veel van ons gedrag en uitdrukkingen herkennen in dat van apen. Orang-oetangs worden daarom ook de mensen van het bos genoemd. Het is zelfs zo dan een chimpansee meer op een mens lijkt dan op een gorilla. Wie had dat gedacht? Dus ben je van plan om je interieur te stylen en hou van een beetje gekkigheid? Met een urban jungle behang kan de aap natuurlijk niet ontbreken. Kies voor een vrolijk dierenbehang aap op maat!

Waarom er 5 apen opvallen tussen de rest

Er zijn heel veel apensoorten; bavianen, bergapen, doodshoofdapen, slingerapen en ga zo maar door. Toch zijn er maar 5 soorten mensapen:

  1. Chimpansee; ze zijn super slim, hebben een menselijke lach (als ze boos zijn)
  2. Orang-oetang; de mensen van het bos en gebruiken ook gereedschap
  3. Gorilla; grootste en sterkste mensaap, bokito is misschien wel de bekendste Nederlandse gorilla
  4. Bonobo; het bekendste weetje is dat ze niet louter voor de voorplanting sex met elkaar hebben
  5. Gibbon; ze lopen rechtop en kunnen zingen

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!