Fotobehang Zwart Wit

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Zwart-wit foto’s geven magie aan het interieur

Bij heel wat huiskamers en kantoren wordt een combinatie van zwart en wit gebruikt als primaire ‘kleur’ van het interieur. Een goede en doordachte keuze, omdat deze elementaire kleuren elkaar perfect aanvullen. Soms leent een interieur zich ervoor dat de kleuren van de muur af knallen, maar het kan ook zijn dat het dan veel te druk wordt. Het stoere van zwart in combinatie met de eenvoud van wit zorgt voor een ideale en contrasterende combinatie. De ruimte krijgt een met een zwart wit fotobehang een gave uitstraling, oogt ruimer en laat de andere pronkstukken in je interieur tot hun recht komen. Een zwart-wit behang kan dan net die extra magie geven aan de ruimte. Wanneer de kleuren wegvallen blijven de eenvoud van het beeld over: licht-donker contrast, compositie en lijnenspel. Dit maakt een zwart-wit foto perfect als wanddecoratie. Onze ontwerpers helpen je graag bij het aanleveren van een zwart wit foto voor fotobehang.

Eigen zwart wit foto voor behang op maat?

Misschien heb je zelf een eigen foto voor behang in zwart wit die je als foto muur zou willen? Deze kan je aanleveren en dan beoordelen wij vrijblijvend de kwaliteit. Je kan ook de foto in kleur aanleveren en wij bewerken de foto dan tot een krachtig monochroom beeld. Zo kan je binnenkort thuis of op het werk de sfeer beleven van die prachtige zwart wit foto levensgroot op de muur. Zwart wit foto’s zorgen voor een tijdloze look in je interieur. Je hebt immers niet te maken met de huidige kleur trends. Een zwart wit fotobehang raakt dus vrijwel nooit uit de mode. Heb je nog geen geschikte zwart wit foto gevonden? Wij hebben een grote beeldbank aan foto’s met diverse thema’s, of laat je inspireren op deze fotobehang beeldbank.

Zwart wit fotobehang op maat voor thuis of op het werk

123fotobehang print, ontwerpt en monteert fotobehang in zwart wit op maat voor particulieren en voor bedrijven. Of je nu een zwart wit fotobehang met bossen voor een avontuurlijke slaapkamer wilt of een kantoorruimte een industriële look wilt geven met een zwart wit print van een stad, skyline of oude vintage foto. Voor iedere bestemming kunnen wij een zwart wit fotobehang op maat bieden.

Waar je op moet letten bij een zwart-wit foto

Bij een zwart wit foto kan je geen kleur gebruiken om de aandacht te trekken naar het onderwerp. Geen knallende rode bloem dus, of een helder blauwe waterval. Wanneer alle kleuren wegvallen wordt de compositie nog belangrijker. Bij de compositie van een foto moet je denken aan diagonale lijnen en aan natuurlijk de gulden snede. Een zwart wit foto wordt ook wel een monochroom beeld genoemd. De kleur blijft namelijk dezelfde, maar de elementen die verschillen zijn de helderheid, lichtheid en duisternis. Het gebruik van vormen, patronen en texturen vallen soms helemaal niet op in kleur, maar komen juist tot hun recht in een zwart wit foto. Zo kan je texturen dus goed gebruiken in het interieur en geeft zwart wit fotobehang een mooie basis voor een unieke styling.

Fotobehang zwart wit thema’s

Een zwart wit foto is zeker niet saai! Ze zorgen voor een minimalistisch interieur wat rust uitstraalt. Zwart wit foto’s zorgen ook vaak voor een stukje nostalgie. Veel voorkomende thema’s welke vaak als zwart wit fotobehang worden toegepast zijn:

Kenmerken van een zwart wit fotobehang

  • Haarscherp geprint, zodat de zwarte, grijze en witte tinten goed tot zijn recht komen
  • Zwart wit fotobehang tot wel 50 meter breed uit één stuk
  • Bedrukt met ECO label inkt van airtex behang
  • Diverse foto’s van een zwart wit print beschikbaar
  • Natuurlijke uitstraling en tijdloos

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!