In verband met de kerstvakantie zijn wij tussen 25 december en 3 januari gesloten. Wij wensen u fijne feestdagen en wij kijken ernaar uit u in het nieuwe jaar weer te spreken.
Orders en aanvragen worden 4 januari beantwoord en met volle enthousiasme opgepakt!

Fotobehang Eigen Foto

Fotobehang met eigen foto

Stap 1: Upload je foto voor eigen fotobehang

(ga naar stap 2 als je foto al is verstuurd)

Ontwerp je eigen foto voor een fotobehang op maat voor iedere ruimte. Wil je de kleuren veranderen, je foto in zwart-wit, tekst of een logo laten toevoegen? Onze ontwerpafdeling kan je foto keuze vrijblijvend bewerken en optimaliseren.

Stuur je eigen foto op ter controle of kies een eigen foto via Shutterstock.

Op zoek naar meer foto's?

Stap 2: Bestel je eigen foto op behang

Vu de afmeting van je muur in en bereken de prijs op maat voor je eigen fotobehang! 

Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs
Hoe het werkt

(Optioneel: voeg op de afrekenpagina behanglijm en primer toe)

Fotobehang met eigen foto
Maak met een eigen foto een persoonlijk fotobehang op maat!

Let op!

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Je kunt een eigen foto aanleveren, 1 gratis Shutterstock foto kiezen per bestelling of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.
  4. Binnen 3 werkdagen geleverd in NL!
Mail of bel ons 023 – 205 89 96 voor advies en hulp!

Eigen foto op maat met naadloos fotobehang

Het unieke van een fotobehang bij 123fotobehang is dat wij de gehele muurdecoratie uit één vel printen en behangen. Dit kan tot wel 50 meter breed uit één vel, waardoor het resultaat het beste tot zijn recht komt. Ons fotobehang is van topkwaliteit (airtex behang) en komt van een professionele behangfabrikant, voorzien van een duurzaam ECO label inkt. 

Jouw eigen foto zorgt in mum van tijd met fotobehang levensgroot aan de muur voor een sfeervolle woonomgeving. Fotobehang met een eigen foto wordt netjes door ons verpakt in een speciale verpakking en kan snel worden geleverd, omdat wij onze productie in Nederland hebben. Een eigen foto op behang kun je gemakkelijk aanbrengen, want het fotobehang is sterk, scheurbestendig, afneembaar (waterafstotend) en krimpt niet.

GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

In heel Nederland.

SPOED? Neem contact op!

Wij staan voor u klaar!

BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

Van heel Nederland.

Fotobehang eigen foto op maat zonder naden

Kies je eigen foto voor fotobehang op maat en tover je woning of werkruimte om tot een sfeervolle (werk) ruimte. Voor op maat gemaakt eigen foto op behang voor de kun je ons gratis raadplegen. Wij zorgen ervoor dat jouw foto levensgroot wordt geprint op maat voor de afmetingen van de muur op jouw locatie. Onze ontwerpers passen deze vrijblijvend aan, zodat je eigen foto op behang speciaal op maat naar jouw wensen en formaat wordt ontworpen. Een eigen foto op behang op maat bestel je eenvoudig en persoonlijk naar jouw smaak bij 123fotobehang! Is mijn eigen foto geschikt voor fotobehang? Voor je eigen foto voor behang is het aan te bevelen een foto te kiezen van goede kwaliteit. Laat ons jouw foto vrijblijvend beoordelen, ons team staat klaar om je te helpen. Stuur jouw foto(s) naar ons via wetransfer.com en vermeld jouw gewenste afmeting in het tekstblok

Fotobehang eigen foto op groot formaat laten behangen?

Wil je een eigen foto op groot formaat fotobehang door ons laten monteren? Geen probleem! Ons team staat klaar om een fotobehang met jouw eigen foto bij je thuis of op het werk te monteren. Informeer ons per e-mail over de adreslocatie, afmetingen en conditie van de muur en wij maken een offerte voor het behangen van het fotobehang.

Eigen foto voor fotobehang: altijd scherp genoeg!

Onze ontwerpafdeling zal jouw eigen foto kritisch controleren, voordat deze op fotobehang wordt geprint en geleverd. Tevens werken we met software, welke je eigen foto’s verder optimaliseren. Hierdoor kan de resolutie en DPI waarde worden vergroot. Wat ervoor zorgt dat je eigen fotobehang haarscherp wordt geprint. Zelfs oude foto’s of van een mobiele telefoon kunnen we bewerken voor groot formaat fotobehang.

Heb je een andere specifieke wens?

Kun je de juiste foto niet vinden voor fotobehang? Of heb je een specifieke wens? Vul gerust ons contactformulier in met jouw vraag en wij helpen je graag verder!

Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

Enthousiast team

Voor iedere montage

Haarscherp geprint

Uit 1 vel tot 50 meter breed en 5 meter hoog

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!