Wij zijn op vakantie! Levering fotobehang tussen 13 en 17 september. Lees hier wat dit betekent voor uw bestelling en levertijd. En maak gebruik van de vakantie korting 

Fotobehang Winkel – Retail

blank
Fotobehang groot formaat fotobehang xxl montage winkel retail store

Fotobehang voor Winkels

Breng de muren van uw winkel tot leven!

Benieuwd naar de mogelijkheden om met fotobehang uw winkel en etalage te renoveren? Trigger uw winkelend publiek door een sfeervolle omgeving te realiseren met naadloos fotobehang in uw winkel. Winkelend bezoek voelen zich prettiger in een winkel die een vrolijke en aangename sfeer uitstralen. Kies een prachtige foto passend bij de winkel in een thema naar wens als wandbekleding. 

Het juiste fotobehang op de muur kan ervoor zorgen dat de producten van de winkel beter tot zijn recht komen. Ook is het mogelijk om het fotobehang gemakkelijk te wisselen en per seizoen aan te passen.

Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

Enthousiast team

Voor iedere montage

Haarscherp geprint

Uit 1 vel tot 50 meter breed en 5 meter hoog

Vraag een offerte aan

Geef informatie door over uw fotobehang project. Het aantal muren, de afmetingen. Heeft u voorkeur voor een bepaald thema of levert u zelf eigen foto’s aan? Wat is de locatie en is er behoefte aan montage van fotobehang door ons team.

  Persoonlijke gegevens

  Uw fotobehang

  GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

  In heel Nederland.

  SPOED? Neem contact op!

  Wij staan voor u klaar!

  BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

  Van heel Nederland.

  Voel je prettig tijdens het winkelen door uniek fotobehang

  blank

  Creëer sfeer in uw winkel!

  De meeste mensen willen zich tijdens het winkelen prettig voelen in een relaxte omgeving. Een deel hiervan valt te stimuleren door goed getraind en enthousiast winkelpersoneel. Daarnaast is het interieur van een winkel bepalend voor een aankoop. 

  Door voor fotobehang in uw winkel of retail zaak te kiezen als onderdeel van het interieur kunt u een aangename sfeer creëren. Prachtige natuurbeelden of kleurrijke foto’s als fotobehang in een winkel passend bij uw product zorgen voor ontspanning.

  De designers van 123fotobehang denken graag met u mee bij het creëren van een ontwerp naar wens. We kunnen een bepaald thema na bootsen of op zoek gaan naar de juiste foto voor een groot fotobehang op maat. Samen werken we naar een eindresultaat waar iedereen vrolijk van wordt.

  Waarom is naadloos fotobehang geschikt voor in een winkel?

  • Winkelbeleving met fotobehang aan te passen naar wensen en thema van de onderneming
  • Reinigbaar en af te nemen, waterafstotend – Relatief stoot- en krasvast fotobehang
  • Geen poreuze naden zoals bijvoorbeeld bij vliesbehang in stroken
  • Brandveilig en voorzien van B1 en M2 brandcertificering
  • Fotobehang op maat uit 1 stuk tot 50 meter breed en 5 meter hoog