Fotobehang Oude Meesters

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

 1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
 2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
 3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Kies een schilderij van de Oude Meesters voor fotobehang op maat

Wil je een levensgroot schilderij op je muur van een bekende Hollandsche Meester? Bestel dan naadloos fotobehang uit 1 stuk voor het mooiste resultaat. Prachtige kunst reproducties van de oude meesters bestel je bij ons op fotobehang voor thuis of op het werk. Nagemaakte werken van bekende kunstenaars als Rembrandt van Rijn, Van Gogh, Auguste Renoir en nog veel meer zijn op fotobehang te bestellen via de beeldbank van de rijksstudio.

Bestel die tijdloze klassieker voor aan je muur op fotobehang. Wij leveren en monteren deze oude meesters levensgroot tot 5 meter hoog en 50 meter breed van hoge kwaliteit op het beste behang. Krasvast, waterafstotend en haarscherp geprint kom jouw oude meester op de muur!

Oude Meesters behang als muurposter

Originele beroemde schilderijen van kunstenaars als van Gogh of Rembrandt zijn normaal onbetaalbaar. Om het toegankelijk te maken kun je met fotobehang dezelfde sfeer creëren op een groot formaat op de muur. 123fotobehang levert tijdloze klassiekers op naadloos fotobehang en betaalbaar voor iedereen. Zo vind je bijvoorbeeld Het Melkmeisje Johannes Vermeer of het Rivierlandschap met ruiters van Aelbert Cuyp ook in onze collectie.

Top 10 populaire Oude Meesters bij 123fotobehang

 1. Amandelbloesem – Vincent van Gogh, ca. 1880
 2. De bedreigde zwaan – Jan Asselijn, ca. 1650
 3. Nachtwacht – Rembrandt van Rijn, 1642
 4. Het melkmeisje – Johannes Vermeer, ca.1660
 5. Morgenrit langs het strand – Anton Mauve, ca. 1876
 6. Italiaans landschap met parasoldennen – Hendrik Voogd, 1807
 7. Hollandse schepen op een kalme zee – Willem van de Velde de Jonge, ca. 1665
 8. Een wetering bij Abcoude – Paul Joseph Constantin Gabriël, 1878
 9. Landschap – Alexandre Calame, ca. 1830 – 1845
 10. Stilleven met bloemen – Hans Bollongier, 1639

Rijksmuseum op fotobehang of een schilderij uit de meesters collectie?

Bestel een fotobehang van het rijksmuseum voor thuis op de muur kies een foto uit de collectie van het museum. Wij kunnen u helpen bij het vinden en op maat maken van een foto van het Rijksmuseum voor fotobehang op maat. Maar u kunt ook zelf een foto downloaden uit de collectie van het Rijksmuseum en deze door onze ontwerpers op maat laten maken voor een eigen foto op behang. Meld u aan via de Rijksstudio; en kies een prachtige authentieke foto van het Rijksmuseum om als fotobehang te behangen.

Fotobehang nachtwacht van Rembrandt van Rijn

Kies bijvoorbeeld voor de nachtwacht als fotobehang op de muur. Het meest bekende schilderij zal weer tot leven komen bij je thuis of op het werk. Voor andere meesterwerken van Rembrandt van Rijn kun je een kijkje nemen in de beeldbank van het Rijksmuseum, de Rijksstudio.

Waarom Oude Meesters behang bij 123Fotobehang?

 • Oude meesters fotobehang tot wel 50 meter breed uit één stuk
 • Kwalitatief en brandwerend Airtex materiaal
 • Fotobehang bedrukt met ECO label inkt
 • Haarscherp geprint in alle kleuren of zwart wit
 • Zowel geschikt voor particulier als zakelijk gebruik
 • Géén bezorgkosten
 • Bezorging binnen 1-3 werkdagen

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!