Fotobehang Zonsondergang en opkomst

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

De zon gaat nooit onder met fotobehang op maat

De zon bepaalt ons dagelijks ritme. Als het een grauwe dag is dan is dat soms direct merkbaar in je gemoedstoestand. De zon geeft energie. Daarom is een behang met een mooie zonsondergang ontzettend goed voor de sfeer in de woning. De gele gloed geeft dezelfde energie. De kleur geel staat niet voor niets voor positiviteit en frist de ruimte op. Als zonaanbidder is het dus geen gek idee om een warme foto te kiezen van een intense sunset boven de zee bijvoorbeeld. Laat je interieur stralen met een mooi fotobehang zonsondergang en opkomst.

‘Magic hour’ is net voordat de zon onder gaat

Het moment net voordat de zon onder gaat wordt in de fotografie magic hour genoemd. Het is dan ook een magisch moment. De zon staat laag en er is dus veel indirect zonlicht wat een zachte gouden gloed over het landschap strooit. Je zou het dus ook het gouden uur kunnen noemen. De foto’s zijn daardoor mysterieus en sfeervol, perfect dus voor een fotobehang om een warme sfeer te geven aan de ruimte.

Fotografen zoeken het perfecte licht voor een mooie interieurfoto

Fotografie is een spel met licht. Om een goede interieurfoto te maken moet het licht perfect zijn. Voor een mooie foto van een zonsondergang heb je soms slechts 10 minuten de tijd voor het ultieme shot. Fotografen weten precies wanneer ze erop uit moeten voor de gouden gloed. Er is trouwens ook een blauw uur, dat is het moment net vóórdat de zon opkomt. Ben je niet zo’n ochtendmens, of heb je geen geduld om te wachten op het perfecte uur. Kies dan voor een mooi fotomoment op de muur, dan kan je elke dag genieten van het mooiste licht.

Eigen foto gemaakt van een zonsondergang op fotobehang?

Heb jezelf een waanzinnig gave foto geschoten van een prachtige zonsondergang of opkomst? Stuur deze dan vrijblijvend naar ons toe op de eigen foto voor behang pagina. Onze ontwerpstudio controleert graag de kwaliteit van de foto en maakt een geschaald afmeting naar de maat van jouw muur. Extra wensen wat betreft beeldbewerking of print in zwart wit is geen probleem!

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!