Wij zijn op vakantie! Levering fotobehang tussen 13 en 17 september. Lees hier wat dit betekent voor uw bestelling en levertijd. En maak gebruik van de vakantie korting 

Fotobehang Ziekenhuis

blank
fotobehang ziekenhuis

Fotobehang voor Ziekenhuis interieur

Breng de muren in het ziekenhuis tot leven!

Wilt u de muren van uw ziekenhuis opknappen met fotobehang? Dankzij ons naadloos fotobehang kunt u iedere ruimte in mum van tijd een opfrisbeurt geven. Het ziekenhuis is een plek waar niemand graag komt en daarom is het belangrijk dat men zich prettig voelt. Dat betekent dat het interieur en de inrichting van goot belang is voor patiënten en bezoekers, maar ook voor de werknemer. Door het toepassen van fotobehang wordt een ziekenhuis net wat vrolijker en sfeervoller.

Kenmerken naadloos fotobehang voor in het ziekenhuis

 • Interieurbeleving op maat en aan te passen naar wensen en thema van het ziekenhuis
 • Reinigbaar en af te nemen, waterafstotend – Relatief stoot- en krasvast behang
 • Geen poreuze naden zoals bijvoorbeeld bij vliesbehang in stroken
 • Brandveilig en voorzien van B1 en M2 brandcertificering
 • Fotobehang op maat uit 1 stuk tot 50 meter breed en 5 meter hoog

Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

Enthousiast team

Voor iedere montage

Haarscherp geprint

Uit 1 vel tot 50 meter breed en 5 meter hoog

Vraag een offerte aan

Geef informatie door over uw fotobehang project. Het aantal muren, de afmetingen. Heeft u voorkeur voor een bepaald thema of levert u zelf eigen foto’s aan? Wat is de locatie en is er behoefte aan montage van fotobehang door ons team.

  Persoonlijke gegevens

  Uw fotobehang

  GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

  In heel Nederland.

  SPOED? Neem contact op!

  Wij staan voor u klaar!

  BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

  Van heel Nederland.

  Voel je prettig in het ziekenhuis met een uniek sfeervol fotobehang

  Fotobehang ontwerp en montage ziekenhuis

  Creëer sfeer in het ziekenhuis met fotobehang

  De meeste mensen voelen zich niet prettig in een ziekenhuis. Dit wordt ook vaak veroorzaakt door eindeloze gangen en het interieur hiervan. Door voor fotobehang te kiezen als onderdeel van het interieur in een ziekenhuis kunt u wat afleiding en vrolijkheid creëren. Prachtige natuurbeelden of kleurrijke foto’s als fotobehang in de ziekenhuisgangen of inrichting van de kamers zorgen voor ontspanning. Voor de kinderafdeling kunt u kiezen voor vrolijke of grappige foto’s van dieren.

  Foto muren laten ontwerpen en monteren

  Hebben de kamers van uw ziekenhuis of de ziekenhuisgang een snelle make-over nodig? Onze ontwerpafdeling denkt graag met u mee! Bent u op zoek naar een bepaald thema of bepaalde beleving? Onze designers zijn er om een passend ontwerp naar wens te realiseren, waar iedereen gelukkig van wordt. Samen werken we naar een eindresultaat, wat voor nieuwe frisse energie in het ziekenhuis zal zorgen! 

  Naast het printen, kunnen wij ook de montage van het naadloos fotobehang verzorgen. Zo bent u zeker van een strak en professionele uitvoering door ons enthousiaste team.