Fotobehang Italië

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Italiaans straatje op fotobehang

‘Eerst Napels zien, dan sterven’, zei Goethe. Hij was diep onder de indruk na zijn ‘citytrip’ in 1786. Want een mens die Napels heeft gezien kan nooit meer treurig zijn. Dat geldt ook voor Rome, Florence, en feitelijk voor heel Italië. De prachtige architectuur, de kleine straatjes, wijngaarden die verdwijnen in de horizon en ruige vulkanen bij Pompeï. Italië heeft alles om een levendige fantasie te prikkelen met een foto op behang. Een fotobehang van Italië laat je genieten van ‘la dolce vita’. Wat is er mooier dan samen te zijn met vrienden en een goed glas wijn met uitzicht over een fantastisch Italiaans landschap? Dat kan dagelijks met een Italiaans fotobehang. Het leven is mooi!

Fotobehang Toscane met prachtig landschap

Toscane is een van de beste wijnstreken van Italië. Het is vooral bekend als Chianti-streek. Niet alleen de uitgestrekte wijngaarden zijn een lust voor het oog. Ook de middeleeuwse stadjes, de olijfbomen en typische groene cipressen langs lange lanen geven prachtige beelden voor een behang. Toscane is ook bekend van de marmerindustrie. Het witte marmer wordt al eeuwen door beeldhouwers gebruikt, zoals de wereldberoemde Michelangelo. Ook de bekende toren van Pisa werd uit het vlekkeloze marmer opgebouwd. Beetje scheef, dat wel.

Italiaans fotobehang draagt bij aan een gelukkig leven

In Italië snappen ze hoe je van het leven moet genieten. La dolce far niente: het zalige nietsdoen. En als je iets doet, dan met volle overgave. Het Italiaanse eiland Sardinië is een van de 5 blauwe zones. Hier leven mensen langer, en gezonder dan de rest van de wereld. Het grote geheim is niet bekend. Misschien komt het door de prachtige omgeving. Kies dus voor de zekerheid een mooie foto van Sardinië op de muur. Misschien draagt het bij aan een lang en gelukkig leven. La vita è bella!

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!