Abstract

Abstract behang met patronen op maat

De Abstracte kunst maakt al geruime tijd deel uit van de interieurbeleving in huis of op het werk. Vaak gaat het om het gebruik van gewaagde kleuren of pastelkleuren in combinatie met verschillende patronen en vormen. Vandaar de naam ‘abstracte kunst’. Dit komt op fotobehang erg goed tot z’n recht omdat het als foto muur wandvullend een prachtige oplossing is.

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Abstracte patronen op behang is inspirerend en uitdagend

Abstracte kunst op behang wordt soms verkeerd geïnterpreteerd. Helaas is dit een verkeerde perceptie. Abstracte kunst op fotobehang kan juist goed samengaan met andere patronen, zelfs als ze zich al in dezelfde kamer bevinden. Het verbreed of vergoot de ruimte en realiseert een magisch effect. Wanneer je abstracte patronen op naadloos fotobehang samen brengt, kun je waanzinnige emoties tot leven op de muur brengen. Ze zeggen zelfs dat je er ontspanning van creëert of efficiënter van kan werken en je beter kan concentreren.

Abstract fotobehang voor de creatieveling

De abstracte stijl op behang kan ook een creatief element toevoegen aan het interieur. Een van de favoriete stijlen in de moderne kunst is ‘abstracte kunst’ in aquarel met pastelkleuren. Dit wordt ook vaak toegepast om in horecagelegenheden een uitgesproken en gastvrije sfeer over te brengen.

Volg 123fotobehang op Instagram en bekijk de laatste projecten

Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

Enthousiast team

Voor iedere montage

Haarscherp geprint

Uit 1 vel tot 50 meter breed en 5 meter hoog

    Persoonlijke gegevens

    Uw fotobehang